Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 18:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to vyzeralo na otváracej párty About You, ktorej sa zúčastnili skoro všetky známe osobnosti Slovenska?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Novinky zo sveta módy, hudby či filmov vo formáte Freshnews za uplynulý týždeň sú pripravené.

Ešte počas minulého týždňa žilo Slovensko udalosťou About You, a to hlavne kvôli známym osobnostiam, ktoré zaplnili Instagram zábermi z udalosti v bratislavskej Refinery Gallery. Pozrieť sme sa prišli aj my a v nových Freshnews sa môžeš pozrieť, ako to tam vyzeralo a čo prezradili známe osobnosti na tému módy. 

Dozvieš sa aj o novinkách z hudby, pričom zo spoluprác prekvapili najviac Separ a Karlo. Svet zaskočil aj Justin Bieber, ktorý zatiaľ z nevysvetliteľných dôvodov vyzval na zápas v oktagone Toma Cruisa. 

Pripomenieme si aj seriál Černobyľ, tentokrát však z trochu inej perspektívy, keďže sme mali možnosť vyspovedať človeka pracujúceho na likvidácii rádioaktivity. Ten tvrdí, že mu výbuch zničil život  prezradil veľa zaujímavostí. Taktiež nazrieme do útrob slovenskej mafie. Viac už však v samotnom vidu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia