Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2019, 12:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Luxusný rezort na Maldivách hľadá človeka, ktorý sa v lete bude starať o korytnačky, bývať v plážovej vile a jesť zadarmo

ZAUJÍMAVOSTI MALDIVY
Uložiť Uložené

Tvoje leto si môžeš ozvláštniť výletom na Maldivy.

Dva týždne svojho leta môžeš v auguste stráviť starostlivosťou o korytnačky v luxusnom rezorte na Maldivách. Rezort Coco Palm Dhuni Kolhu na Baa Atolle prevádzkuje záchranné centrum v spolupráci s organizáciou Olive Ridley Project Marine Turtle Rescue Centre, kde sa veterinári aj dobrovoľníci starajú o korytnačky.

Korytnačky často vyžadujú ľudský dohľad, pretože týmto zvieratám vieme pomôcť prežiť život jednoduchšie, ošetriť ich v prípade zranenia či monitorovať liahnutie nových jedincov.

Organizácia preto hľadá dobrovoľníka, ktorý by mal záujem o dvojtýždňovú neplatenú stáž, kde bude zodpovedný za aktivity ako kŕmenie, čistenie, asistenciu pri operáciách a zúčastňovať sa bude aj na záchranných akciách v okolí.

Luxusný rezort na Maldivách hľadá človeka, ktorý sa v lete bude starať o korytnačky, bývať v plážovej vile a jesť zadarmo
Zdroj: PxHere

Za stáž síce nedostaneš zaplatené, ale letenky na Maldivy ti rezort preplatí, ubytuje ťa v parádnej plážovej vile, budeš sa môcť bezplatne stravovať v luxusnej reštaurácii a vo voľnom čase si užiješ šnorchlovanie či plavbu do západu slnka.

Keby si mal záujem o stáž, musíš natočiť 2 až 3-minútové video a napísať motivačný list v rozsahu do 500 slov, v ktorom vysvetlíš, prečo by si mali vybrať práve teba. Netreba ti žiadne predchádzajúce skúsenosti, len vek nad 18 rokov a túžbu pracovať. Zapojiť sa môžeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia