Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 16:20
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov Instagram vymazal účet. Zrejme za to môžu sexuálny obsah a rýchly nárast followerov

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené

Ako rýchlo prišla, tak aj odišla.

Zrejme každý futbalový fanúšik zachytil včerajšie pikantné ozvláštnenie finálového stretnutia Ligy majstrov medzi Tottenhamom a Liverpoolom, kedy na ihrisko počas zápasu vbehla polonahá influencerka Kinsey Wolanski. Dovtedy o nej nevedel takmer nikto, azda len pár tisíc jej skalných fanúšikov.

Na sociálnych sieťach a v médiách sa však už počas druhého polčasu začali objavovať jej skutočné meno a instagramový profil plný polonahých fotiek. Dozvedeli sme sa, že ide o partnerku známeho prankstera Vitalyho, ktorého meno mala napokon aj na svojich maximálne zarezaných jednodielnych bikinách.

Odporúčané
Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov 1. júna 2019, 23:27

Kinsey si však vďaka tomuto incidentu dokázala získať v naozaj rekordne krátkom čase srdcia mnohých sledovateľov na Instagrame. Vo chvíli, keď včera vybiehala na ihrisko v Madride mala totiž na svojom profile približne 250-tisíc followerov. Tento počet dokázal za necelý deň vzrásť až na viac ako 2,5 milióna.

Jej radosť však netrvala večne. Algoritmus sociálnej siete pravdepodobne identifikoval neobvyklý nárast followerov, a tak sa domnieval, že sú fejkoví alebo nakúpení. Z toho dôvodu dostala polonahá fanúšička okamžitý ban a jej účet na Instagrame bol zmazaný. Taktiež je dosť možné, že ju sociálna sieť zablokovala aj kvôli sexuálnemu obsahu.

Odporúčané
Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov pribudol už viac ako 1 milión nových followerov Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov pribudol už viac ako 1 milión nových followerov 2. júna 2019, 9:41

Situáciu okamžite využili mnohé ďalšie instagramové profily, ktoré si zmenili meno na Kinsey Wolanski a do feedu pridávajú fotky obdarenej blondínky, snažiac sa oklamať followerov, že ide o jej oficiálny účet. 

Hold, žiadna sláva netrvá večne a ako rýchlo dokáže človek vystreliť, tak isto rýchlo môže aj padnúť na dno. Ponaučenie z tohto prípadu by si pokojne mohli zobrať všetky instagramové influencerky, ktoré si myslia, že ich sociálna sieť bude živiť naveky.

Zaujímavosťou však zostáva, že takáto reklama by vyšla obyčajného človeka na slušný balík. Obchodný analytik Darren Rovell odhaduje sumu za podobnú marketingovú propagáciu na 4 milióny amerických dolárov, čo je viac ako 3,5 milióna eur.

Aktualizácia: Medzičasom influencerka napísala na svoj oficiálny Twitter správu o tom, že jej účet bol hacknutý. Podľa našich dostupných informácii však nejde o vlámanie sa do jej profilu, ale o definitívne vymazanie samotným algoritmom Instagramu, pretože samotný účet nebol odcudzený a premenovaný, ale skrátka neexistuje, čo znamená že bol v najväčšej pravdepodobnosti trvalo odstránený. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kinsey Wolanski (@kinsey_sueofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia