Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 20:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

B-complex: Som šťastnejšia a slobodnejšia ako väčšina Slovákov (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Do nášho štúdia na rozhovor prijala pozvanie B-complex, vlastným menom Matia Lenická. Matia je otvorene bi-gender od roku 2015.

B-Complex je na slovenskej klubovej scéne veľmi populárne meno, ktoré snáď už nie je potrebné nikomu predstavovať. Matia Lenická je otvorene bi-gender od roku 2015 a do nášho štúdia prišla porozprávať o tom, aké je byť odlišnou na Slovensku. Dozvieš sa, kedy zistila, že je iná ako ľudia v jej okolí, ako prebiehal coming out a ako oznámila túto skutočnosť svojim rodičom. 

Zároveň sme sa porozprávali aj o hudbe, jej názoroch na spoločnosť, nenávisti na internete, ale aj o tom, že sa dlhodobo stretáva s veľkým množstvom lásky, ktorú intenzívne šíri. 

Matia bola do doby, kým sa verejne priznala, nešťastná. Dnes konštatuje, že je slobodnejšia ako množstvo ľudí. Zároveň dodáva, že doteraz sa jej niektorí promotéri boja. Aj napriek tomu sa dokáže hudbou živiť, vypredáva kluby a jej tvorba zožala už veľa úspechu. Viac už ale v samotnom rozhovore, ktorý moderovala Becca

Domov
Zdieľať
Diskusia