Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 20:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Kúpou polokošele Lacoste teraz môžeš prispieť k záchrane ohrozených druhov zvierat

Kúpou polokošele Lacoste teraz môžeš prispieť k záchrane ohrozených druhov zvierat
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.highsnobiety.com/p/lacoste-save-our-species-polo/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">highsnobiety.com</a>
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Francúzska značka s takmer 90-ročnou tradíciou opätovne podporuje dobrú vec.

Výrobca s ikonickým logom krokodíla už po druhýkrát nadväzuje spoluprácu s organizáciou IUCN (International Union for Conservation of Nature) a inštitútom Save Our Species za účelom rozšírenia vedomosti o ohrozených druhoch živočíchov na našej planéte. 

Lacoste tak opätovne vytvára kolekciu pozastávajúcu z 10 polokošieľ, na ktorých klasického predátora striedajú iné zvieratá na čele s veľrybami. Pôjde o limitovanú edíciu v počte 3 520 kusov a do predaja sa dostane už 22. mája s cenovkou 150 Eur, pričom značná časť z toho poputuje priamo na záchranu. 

Pomôcť dobrej veci tak môžeš aj ty sám, stačí ak v spomínaný dátum navštíviš oficiálnu stránku francúzskej značky a obetuješ čiastku, ktorá síce nie je najmenšia, ale určite má zmysel. 

P.S. - Ak by ti to tento rok náhodou finančne nevychádzalo, tak šancu budeš mať aj budúci, keďže dohoda medzi zainteresovanými stranami platí počas 3 rokov. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia