Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2019, 9:10
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Mladej Ruske pri kúpeli spadol mobil na nabíjačke do vody. Po elektrickom zásahu odpadla a utopila sa

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Počas kúpeľa počúvala hudbu. Lekárom sa 14-ročné dievča nepodarilo zachrániť.

Ruská teenagerka Julija Vysockaja doplatila na to, že počas kúpele používala mobilný telefón pripojený na nabíjačke, popri relaxovaní vo vani počúvala hudbu. Podľa webu Independent jej smartfón spadol do vody, dostala zásah elektrickým prúdom, stratila vedomie a utopila sa.

Keď ju našli rodičia, ihneď zavolali sanitku, lekári jej však už nevedeli pomôcť. Prípad momentálne vyšetrujú lekári, bližšie okolnosti nie sú známe. „Relaxovať vo vani s mobilom napojeným na nabíjanie je ako hrať ruskú ruletu,“ cituje web ruského elektronického inžiniera Andreya Stanovskeho.

Nešťastná udalosť sa mala odohrať v ruskom meste Čeboksary neďaleko Moskvy. O podobnom prípade sme ťa informovali pred niekoľkými mesiacmi. Mladej ruskej športovkyni padol do vane iPhone pri nabíjaní. Počas kúpania sa jej nešťastne vyšmykol z rúk a elektrický prúd spôsobil smrteľné zranenia. Mladej Irine už nebolo pomoci a lekári mohli iba skonštatovať, že zomrela na zástavu srdca. 

Mladej Ruske pri kúpeli spadol mobil na nabíjačke do vody. Po elektrickom zásahu odpadla a utopila sa
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia