Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2018, 13:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladučkej Ruske padol do vane iPhone pri nabíjaní. Zásah elektrickým prúdom neprežila

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE SMRŤ
Uložiť Uložené

Chcela sa stať svetovou šampiónkou v bojovom umení, jej cieľ však ukončila predčasná smrť.

15-ročná Irina Rybnikova sa bohužiaľ nedávno pridala k mladým obetiam, ktorých neuvážané konanie stálo život. Rodáčka z ruského mesta Bratsk si mala so sebou do vane vziať iPhone, pričom telefón nechala zapojený v nabíjačke. Počas kúpania sa jej nešťastne vyšmykol z rúk a elektrický prúd sa následne postaral o jej usmrtenie.

Mladej Irine už nebolo pomoci a lekári mohli iba skonštatovať, že zomrela na zástavu srdca. Podľa jej nešťastných priateľov bolo dievča veľmi priateľské a obľúbené, pričom sa jej už v mladom veku podarilo v rámci športu dosiahnuť významných úspechov. 15-ročná Ruska sa venovala bojovému umeniu z antického Grécka s názvom Pankration.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Russian Federation (@_sergeevna_pankration_),

Podľa The Sun bola vybraná do národného tímu a snívala o tom, že sa jedného dňa stane celosvetovou šampiónkou. „Tragická nehoda vzala život našej šampiónke, priateľke a študentke Irine Rybnikovej,“ napísala vo svojom vyjadrení športová federácia.

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

Za svojím súrodencom smúti aj jej staršia sestra Tatiana, ktorá pre ruské médium Komsomolskaya Pravda prezradila, že sa Irina ešte len v auguste stala krstnou matkou jej malej dcérky. Ruské úrady samozrejme aktuálne vyzývajú k tomu, aby sa ľudia podobným chybám do budúcna vyvarovali.

Podobný prípad sa podľa DailyMail prihodil koncom roku 2016 32-ročnému Angličanovi Richardovi Bullovi, ktorý si rovnako ako mladá Ruska so sebou vzal do vane iPhone pripojený na nabíjačke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia