Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 16:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov

Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
Uložiť Uložené

Krásna a nebezpečná. Taká je Kiernan Shipka alias Sabrina.

Prvú sériu novodobej Sabriny náš kolega z redakcie ohodnotil slušnými 7/10, sledovanie seriálu si užil a vo svete Chilling Adventures of Sabrina vidí veľký potenciál. Štýlový a svieži trailer k druhej sérii jeho slová rozhodne potvrdzuje a zdá sa, že čarodejnícke univerzum s nežnou i nebezpečnou Kieran Shipka má stále čo ponúknuť.

Páčili sa ti na prvej sérii Chilling Adventures of Sabrina mystické dobrodružstvá, temné kúzla, ale užil si si aj tínedžerské témy? V tom prípade budeš s pokračovaním viac než spokojný. 

Upútavka pri poukázaní na tajomné zákutia Sabrininho života v spojení so skladbou Cherry Bomb od kapely The Runaways dokáže navnadiť aj divákov, ktorí so seriálom ešte nemali tú česť.

Po 11-dielnej prvej sérii nás čaká skrátená druhá séria s 10 časťami. V nich bude polovičná smrteľníčka a polovičná čarodejnica Sabrina skúsenejšia a smrtonosnejšia, o čom svedčia aj vyššie priložené zábery.

V hlavnej úlohe seriálu opäť uvidíme skvelú Kiernan Shipka a ďalej sa objavia herci a herečky, ako Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Chance Perdomo, Richard Coyle či Ross Lynch. Pokračovanie Sabrininých dobrodružstiev a jej dospievanie budeš môcť prostredníctvom Netflixu sledovať už od 5. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia