Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2019, 20:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Seriál Priatelia sa na televízne obrazovky nikdy nevráti, povedala jeho tvorkyňa

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Marta Kauffman v novom rozhovore porozprávala o svojom seriálovom dieťati.

Od roku 2004, kedy bola odvysielaná posledná epizóda seriálu Priatelia, sme o znovuzrodení milovanej šou špekulovali viackrát. Naposledy tieto vody rozvírila samotná Jennifer Anniston, keď sa objavila v talkšou Jamesa Cordena.

Porozprávala divákom o tom, že ona by sa pokojne na novú sériu či revival nechala nahovoriť, rovnako ako Monica s Phoebe, lenže chlapi už o pokračovanie nemajú záujem. V šou vtedy navrhla, že by mohli natočiť len ženskú verziu o osudoch troch hlavných hrdiniek.

Za seriálom stálo od vzniku viacero talentovaných tvorcov, jednou z tých hlavných bola Marta Kauffman. Producentka nedávno poskytla rozhovor magazínu Rolling Stone, v ktorom sa rozhovorila o priebehu svojej kariéry, ale aj o tom, prečo podľa nej už nikdy nemôžu Priateľov obnoviť. Je pochopiteľné, že fanúšikovia sa jej neustále pýtajú, či by nemohli s hercami vymyslieť nové epizódy.

Kaufmann ľuďom vysvetlila, že seriál fungoval tak dobre práve preto, že zachytával časť života, kedy sú tvoji priatelia tvojou rodinou. Dnes by už tieto postavy spolu nefungovali, pretože by si logicky našli životných partnerov či mali potomkov. Srdce seriálu je podľa Kauffman už dávno preč.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00


Bojí sa aj toho, že ľudia by z nových častí zostali sklamaní. Priateľom sa momentálne darí vynikajúco, veď si všetky časti môžeš vychutnať na Netflixe, a tak by bola akákoľvek nová epizóda stratou času.

Fanúšikovia seriálu sú nepochybne rozdelení na viacero skupín, keďže časť z nich by si nové epizódy vychutnala, zatiaľ čo druhá skupina zdieľa názor producentky Kaufmann. Vraj nie je dôvod na zbytočné zničenie takého perfektného konca, aký Priatelia doručili.

Domov
Zdieľať
Diskusia