Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. marca 2019, 13:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Keira Knightley odhalila svoj najlepší filmový sex. Čo sa jej na ňom páčilo a s kým ho mala?

Keira Knightley odhalila svoj najlepší filmový sex. Čo sa jej na ňom páčilo a s kým ho mala?
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pre 33-ročnú Knightley nebola sexuálna scéna z drámy Pokánie vôbec problematická. Práve naopak.

Talentovaná herečka sa pre portál Vulture okrem jej prichádzajúcej snímky s Jasonom Clarkom a Alexandrom Skarsgårdom s názvom The Aftermath rozpovedala o staršej dráme The Atonement (Pokánie). V nej si zahrala po boku skvelého Jamesa McAvoya (Glass, X-Men), s ktorým mala tú česť zažiť svoju najobľúbenejšiu filmovú sexuálnu scénu.

Zásluhy za svoju spokojnosť herečka smerovala najmä k režisérovi Joeovi Wrightovi, ktorý sa mal postarať o vynikajúci choreografiu. „S Jamesom (McAvoyom) sme sa cítili úplne pohodlne a neodhalene, takže sme sa s tým vedeli vyrovnať. Nikdy to nebude zábava, ale dokázali sme to zvládnuť,“ vyjadrila sa sympatická Keira Knightley.

Jej najbližší projekt The Aftermath je romantickou drámou, v ktorej môžeme taktiež očakávať podobnú scénu. „Najmä sexuálne scény musia mať choreografiu tak, ako tanec. Takže som Jamesovi (Kentovi) povedala ‘Si režisér, vieš čo od toho očakávaš, takže nám to musíš len povedať. A každý sa bude cítiť pohodlne,’“ vyjadrila sa smerom k režisérovi Keira.

V príbehu The Aftermath budeme sledovať život plukovníka Lewisa (Jason Clarke) a jeho ženy Rachael (Keira Knightley), ktorí sa v roku 1946 presťahujú do povojnového Nemecka. Zatiaľ čo sa Lewis venuje svojej práci na obnove mesta, Rachael spoznáva bývalého majiteľa domu Stefana Luberta (Alexander Skargård) a jeho dcéru Fredu (Flora Thiemann). Slovenská a česká premiéra je plánovaná na 28. marca (březen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia