Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so Samsungom.
26. marca 2019, 17:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slováci v uliciach testovali najvýkonnejší Samsung. Čo naň povedali?

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Nový Samsung Galaxy S10 Slovákov poriadne uchvátil.

  

Nový Samsung Galaxy S10 už môžeš niekoľko dní vídať v rukách Slovákov. Gigantický AMOLED displej, špičkové fotoaparáty či obrovská výdrž batérie presvedčili mnohých Slovákov a ak ti tieto podrobnosti nestačili, určite sa o kvalitách S10 bež presvedčiť.

Slováci si Samsung Galaxy S10 poriadne zamilovali a svedčí o tom aj video z našich ulíc, kde sa na vymakaný smartfón sypala len chvála. Náš moderátor Filip sa totiž vybral do centra Bratislavy, kde ľuďom ukazoval najnovšie vychytávky prémiového smartfónu.

Priestor tak dostali predné i zadné fotoaparáty a niektorí respondenti si dokonca aj zahrali náročnú hru s perfektnou grafikou, ktorú výkonný smartfón zvládol ľavou zadnou.

Odporúčané
Samsung Galaxy S10 je tu! Ide o najlepší smartfón na svete? Samsung Galaxy S10 je tu! Ide o najlepší smartfón na svete? 5. marca 2019, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia