Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 najkrajších kabeliek pod 50 €

MÓDA H&M ZARA
Uložiť Uložené

Pekná kabelka nemusí stáť to, čo jazdená Fabia.

Pred časom sme ti priniesli článok o najvyhajpovanejších kabelkách prebiehajúceho roka, niektoré z luxusných kúskov však boli opatrené cenovkou presahujúcou priemernú mesačnú mzdu na Slovensku.

Oblečenie a doplnky však vôbec nemusia disponovať vysačkou so štvorcifernou cenovkou, rozhodli sme sa tým pádom vybrať desať najzaujímavejších dámskych kabeliek, ktoré si môže dovoliť skoro každý. Ani jeden z nasledujúcich kúskov vychádzajúcich z aktuálnych trendov nepresiahol hranicu 50 €.

Kabelka s dreveným uchom (29,95 €)

Jedným z najväčších aktuálnych trendov pri výrobe dámskych kabeliek sú prírodné materiály, napríklad drevo. Kabelky s dreveným uchom sú posledným výstrelkom módy, ktorým neurazíš prírodu a nadchneš svojich blízkych.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Zara

Okrúhla kabelka z dreva (29,99 €)

Pri dreve ešte chvíľu zostaneme. Tentokrát tvorí ornament z drobných drevených komponentov samotný povrch, respektíve jeho schránku. Vo vnútri sa nachádza vrecúško, ktoré môžeš kedykoľvek vybrať a využívať kabelku aj bez neho.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Mango

Kabelka so strapcami (29,99 €)

Kovbojsky ladené doplnky sú v posledných rokoch viac ako populárne, strapce sú tým pádom taktiež už dlhší čas v kurze. Vo viacerých vrstvách pôsobia priam až luxusným dojmom, pre ozvláštnenie elegantného outfitu je táto kabelka ako stvorená.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: H&M

Luxusná kabelka (29,99 €)

Kabelka vo vínovočervenej farbe s béžovým vnútrom a kovovými zlatými prvkami zaujme už na prvý pohľad. Svojim dizajnom sa bez problémov môže rovnať kabelkám od luxusných značiek.

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: H&M

Bambusová kabelka (29,95 €)

Ku prírodným materiálom sa vrátime opäť, tentokrát ale budeme hovoriť o bambusových prvkoch. Okrem ušiek z tejto exotickej rastliny však zaujme najmä originálnym zapletaným povrchom s poriadne dlhými odstávajúcimi strapcami. 

10 top budgetovky kabelky
10 top budgetovky kabelky Zdroj: Zara
Domov
Zdieľať
Diskusia