Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 12:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Erotické rapové klipy, účes ako Aless alebo Šajmo a outfit ako A$AP Rocky. Aj taký bol uplynulý týždeň

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Ďalší diel Freshnews je vonku. Dozvieš sa novinky zo sveta hudby, módy, filmov aj hier, ktoré ti možno počas uplynulého pracovného týždňa ušli.

Pravidelný seriál Freshnews vydávame každú nedeľu o 18:00 už viac ako rok a pol, počas ktorého sme priniesli množstvo prekvapivých a šokujúcich informácií pre slovenskú verejnosť. Aj preto si obzvlášť vážime každý pokojnejší týždeň, kedy prinášme len naozaj príjemné informácie, ktoré môžu byť pre teba prínosom. 

Dnes to bude o móde, účesoch, technológiách ale aj hrách a tradične obsahu z našej dielne. Dozvieš sa, čo je to ten Vans challenge, ktorý sme si vyskúšali aj my a pripomenieme si najerotickejšie slovenské rapové videoklipy.

Aspoň na chvíľu sa nám z Lotyšska vrátila moderátorka Barborka, čo sme okamžite využili. Aj keď to nie je jej primárna parketa, prišla odmoderovať najnovšie Freshnews, ktoré sú tak ešte o niečo špeciálnejšie. V závere si ešte budeš mať možnosť pripomenúť rozhovor s barberom Palermom, resp. po novom Benzom, a uvidíš zopár záberov z ulíc, kde vyčíňala Deniska.

Domov
Zdieľať
Diskusia