Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2019, 10:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slováci míňajú 30 až 1200 € mesačne, najviac na jedlo. Niektorí sú bez peňazí už tri dni po výplate

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Na YouTube kanáli Vidadu sa objavilo video, ktoré mapuje výdaje bežných Slovákov. Ako si na tom ty?

V aktuálnom roku sa veľmi aktívne rozbehol YouTube kanál VidaduTV, na ktorom nájdeme vtipné ankety a seriály, kde najčastejšie dostávajú priestor viac aj menej známi tvorcovia videí. Okrem nich sa občas objaví aj širšia verejnosť a cieľom je v prvom rade ukázať, ako reagujú pri konkrétnych situáciách. 

Tentokrát sme sa dočkali odpovede od 50 ľudí na otázku, koľko peňazí minú mesačne. Respondenti už na prvý pohľad, resp. počutie pochádzajú z rôznych kútov Slovenska, zároveň sa líšia v tom, čo robia a asi ti bude jasné aj to, že sa miešajú pracujúci ľudia so študentami. 

VidaduTV zistilo, že sú takí, ktorí dokážu vyžiť aj z 30 € na mesiac, no je aj veľa takých, ktorým nestačí ani desaťnásobok. Najvyššie sumy presahovali tisíc eur, ale odpovedajúci na seba neboli za túto skutočnosť hrdí. Následne ešte dostali otázku, aká položka pre nich znamená najväčší náklad, pričom sa väčšina zhodla na tom, že je to určite jedlo. 

Niektorí spomenuli aj večernú zábavu a posedenia s kamarátmi a len výnimočne si niekto spomenul na štúdium. Do komentárov nám určite napíš, aké sú tvoje mesačné výdavky, prípadne, na čo míňaš pravidelne najviac peňazí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia