Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 11:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Drake vysolil cez 1 milión dolárov za extrémne limitovaný Mercedes-Maybach

TECH DRAKE
Uložiť Uložené

Raper sa rád obklopuje luxusom.

Champagne Papi je momentálne zrejme najpopulárnejším raperom na celej planéte, vďaka čomu si potrpí na svoj životný štýl. Najnovšie nás o tom Drake presvedčil nákupom extrémne limitovaného vozidla Mercedes-Maybach G 650 Laundalet, z ktorého bolo vyrobených len 99 kusov, a tak určite chápeš, že nešlo o lacnú záležitosť.

Ako už vychádza zo samotného názvu, tento Mercedes-Maybach nie je ani zďaleka štandardným Géčkom. Ide o predĺženú a hlavne verziu kabriolet, ktorá pracuje len s tými najkvalitnejšími materiálmi.

Drake vysolil cez 1 milión eur za extrémne limitovaný Maybach
Drake vysolil cez 1 milión eur za extrémne limitovaný Maybach Zdroj: Daimler

Pod kapotou sa skrýva motor V12 od AMG disponujúci výkonom 630 konských síl. Výrobca myslel na každučký detail, pretože držiaky na nápoje dokážu tvoju limonádu ohriať aj vychladiť, čo sa mu nepochybne hodiť do teplých letných dní.

Vozový park obľúbeného rapera často obhospodaruje Tony Bet, ktorý v posledných týždňoch zdieľal na svojom Instagrame viacero záberov, kým bolo auto pripravované na doručenie až do garáže.

Drake si ho nechal upraviť spoločnosťou Brabus, čím znovu dokázal, že peniaze preňho nie sú žiadnou veličinou.

Koniec koncov, aj keď nebola zverejnená presná cena, za ktorú auto kúpil, posledný takýto kus sa v aukcii v roku 2017 predal za 1,4 milióna dolárov. Tony Bet na Instagrame napísal len toľko, že išlo o 7 cifier, takže viac ako 1 milión.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tony Bet (@tonybet),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tony Bet (@tonybet),

Domov
Zdieľať
Diskusia