Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 12:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V pohorí Tribeč boli nájdené kosti 50-ročného muža. Polícia žiada občanov o pomoc s jeho identifikáciou

ZAUJÍMAVOSTI TRIBEČ
Uložiť Uložené

Príslušníci zákona aktuálne zverejnili zrekonštruovaný indetikit.

Zmizol v tribečskom pohorí. Nie, toto nie je úryvok z románu, ani citát z filmu,“ týmito slovami uviedla polícia na svojej facebookovej stránke prípad kostrového nálezu z novembra roku 2002, ktorý príslušníci zákona objavili v lesoch pohoria Tribeč v katastri obce Solčany, v lesnom obvode Dekanová.

Príčinu smrti polícia bližšie neupresnila, no potvrdila, že k úmrtiu malo dôjsť zhruba v apríli 2002. Z kostí zosnulého muža dokázal znalec určiť bližšie informácie. Podľa nich malo ísť o približne 50-ročného, 175 až 180 centimetrov vysokého muža zavalitej postavy, ktorý vážil okolo 90 kilogramov.

Odporúčané
Tribeč: Najtajomnejší les na Slovensku, ktorý vzal už niekoľko ľudských životov bez vysvetlenia Tribeč: Najtajomnejší les na Slovensku, ktorý vzal už niekoľko ľudských životov bez vysvetlenia 20. januára 2019, 22:35

V čase smrti mal na sebe oblečené čierne tričko s dlhým rukávom, monterkovú blúzu a modré nohavice zašpinené od akejsi bielej syntetickej farby. Na nohách mal obuté topánky značky Konfort s veľkosťou 43. Neďaleko od kostrového nálezu boli objavené pánske digitálne hodinky (značka ASAHI) a ploskačka s vodkou.

Podľa popisu znalca bola zhotovená rekonštrukcia tváre. Ak ti je identita neznámeho muža povedomá, kontaktuj políciu na čísle 158.

Domov
Zdieľať
Diskusia