Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 17:32
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Šaty v kanáli, Americké psycho od Prada alebo muzikál od Gucci. Toto je 10 najlepších videokampaní aktuálnej sezóny

Šaty v kanáli, Americké psycho od Prada alebo muzikál od Gucci. Toto je 10 najlepších videokampaní aktuálnej sezóny
Zdroj: Mario Sorrenti for Jil Sander
MÓDA BALENCIAGA FENDI GUCCI KAMPAŇ MÓDA PRADA
Uložiť Uložené

Značky sa nepredbiehajú iba v čo najlepších kolekciách. Svoju úlohu zohráva aj vydarená kampaň. Ktorá z nich ťa osloví najviac?

Móda prebiehajúceho roku bude revolučná, kolekcie na aktuálnu sezónu sú vzrušujúce a taktiež aj sprievodné videoklipy doplňujúce jednotlivé kampane renomovaných značiek. Vybrali sme pre teba 10 tých najzaujímavejších, ktoré sa rozhodne oplatí pozrieť.

Gucci

It's showtime! Najokázalejšie kampane nám už pravidelne predstavuje talianska značka Gucci. V tej najnovšej nás Alessandro Michele spolu s fotografom Glenom Luchfordom vráti v čase o niekoľko desaťročí, nesie sa totiž v duchu ikonických hollywoodskych muzikálov z 40. a 50. rokov ako napríklad Američan v Paríži, Spievanie v daždiPáni majú radšej blondínky. Kostýmy sú tomu samozrejme patrične uspôsobené.

Saint Laurent

Poriadne napínavá a sakramentsky vzrušujúca je najnovšia kampaň od Saint Laurent, ktorá nenechá chladným ani najvytrvalejšieho diváka. Nathalie Canguilhem spolu s kretívnym riaditeľom Anthonym Vaccarellom zorganizovali zmyselnú surrealistickú afterparty rockových hviezd striedajúcu sa so zábermi z nepochopiteľného sveta. Výsledkom je excelentný film, ktorý v aktuálnej sezóne osloví najviac. Kampaň dopĺňa aj Travis Scott.

Prada

Už niekoľkokrát sme avizovali, že vo svojich kolekciách na aktuálnu a nadchádzajúcu sezónu sa Miuccia Prada inšpirovala do značnej miery kultovými filmami. V podobnom duchu sa nesú aj perfektné kampane, zvlášť pre pánsku a dámsku kolekciu, v snímkoch od Willyho Vanderperrea a Benoîta Debie môžeš teda rozpoznať napríklad apartmán z filmu Americké psycho.

VALENTINO

Pierpaolo Piccioli, kreatívny riaditeľ v poradí už tretej talianskej značky v tomto rebríčku, zvolil skutočne netradičné priestory. Kanál a chudobná štvrť pravdepodobne stredovekého mesta sú miestami, ktoré sú ako stvorené pre noc plnú extrémov. Jeho pričinením sa tu najnovšie stretáva krása s terorom, posúď to sám.

Balenciaga

Domov
Zdieľať
Diskusia