Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. februára 2019, 4:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith sa ukazuje ako modrý Džin v úchvatných záberoch pre Aladina. Očarí ťa však aj krásna Jazmína

Will Smith sa ukazuje ako modrý Džin v úchvatných záberoch pre Aladina. Očarí ťa však aj krásna Jazmína
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Aladin od režiséra Guya Ritchieho vyzerá čoraz lepšie.

Disney na Super Bowl neodhalilo nové zábery z Aladina ani Levieho kráľa. Prvý menovaný však dostáva nový teaser trailer (plnohodnotný trailer stále nedorazil), v ktorom konečne vidíme Willa Smitha v modrom. Ukázal sa totiž ako Džin vo svojej pravej podobe. To však nie je všetko.

Videli sme zrejme aj Jafara, nádhernú Naomi Scott ako Jasmine a v neposlednom rade poriadne zábery na mesto Agrabah. Vzhľadom na Ritchieho štýl sa nevieme dočkať hlavne na akciu v meste. Snáď sa nedržal vzadu a ukáže nám podobne šialené kúsky ako v Artušovi. Nakoniec, samotný animák, a teda pôvodná verzia Aladina, tomu vôbec nebránia.

Pripomeňme si, že v príbehu Aladina hlavný hrdina lampu využije na to, aby sa dostal k princeznej Jasmine. Po jej srdci ale túži aj zradný čarodejník menom Jafar, ktorého si v snímke zahrá Marwan Kenzari.

Okrem vyššie vypísaných mien vo filme uvidíš hercov, ako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a ďalších. Za režijnú stránku filmu je zodpovedný Guy Ritchie. Ten sa naposledy postaral o výbornú dobrodružnú snímku King Arthur: Legend of the Sword.

Odporúčané
Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) Aladin je ďalším veľkým hitom od Disney. O koľko viac zarobil oproti John Wick 3 a Avengers: Endgame? (Box Office) 26. mája 2019, 19:50

Will Smith sa podľa vlastných slov snažil pri prevedení džina vzdať poctu Robinovi Williamsovi(Aladin z roku 1992), ale zároveň ukázať novodobú a unikátnu verziu. Z prvých sekúnd to vyzerá z hľadiska dialógov nádejne, ale samotný Džin (Genie) vyzerá v tom modrom CGI naozaj divne. Snáď ho do premiéry ešte trošku upravia. Slovenská i česká premiéra je aktuálne plánovaná na 23. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia