Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Pohode 2019 vystúpi grime legenda Skepta!

HUDBA
Uložiť Uložené

Po Glebovi prichádza ďalšie meno zo sveta jedinečného štýlu novej vlny.

Pred niekoľkými desiatkami hodín sme sa dozvedeli skvelú správu týkajúcu sa toho, že na Pohode 2019 vystúpi jeden z najlepších slovenských MCs – Gleb. Teraz však organizátori zvyšujú latku, keďže povolávajú aj legendu grime žánru Skeptu

Spolu s bratom Jamiem založil kolektív a vydavateľstvo Boy Better Know. S ním spolupracoval aj na najnovšom albume Konnichiwa, za ktorý získal Mercury Prize a redaktori Apple Music ho právom označili za album roka 2016. Postaral sa o rozšírenie jedinečného rapového štýlu do všetkých kútov sveta a dlhodobo ho reprezentuje najlepšie, ako vie. 

V posledných rokoch spolupracoval s Dreakeom či Pharellom Williamsom a minulý sa podieľal aj na hite A$AP Rockyho Praise the Lord. Čo sa týka line-upu, pohoda má našliapnuté veľmi dobre a svoju reputáciu uznávaného multižánrového festivalu reprezentuje veľmi poctivo. Viac informácií a vstupenky nájdeš na oficiálnej stránke festivalu a do komentárov nám nezabudni napísať, ako si zatiaľ s oznámenými menami spokojný. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PohodaFestival (@pohodafestival),

Domov
Zdieľať
Diskusia