Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 13:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pes učiaci sa byť mačkou stúpa po klávesnici a rozlieva kávu na notebook. Tajný život maznáčikov 2 opäť pobavil

Pes učiaci sa byť mačkou stúpa po klávesnici a rozlieva kávu na notebook. Tajný život maznáčikov 2 opäť pobavil
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY THE SECRET LIFE OF PETS 2
Uložiť Uložené

Gidget sa učí, ako byť správnou mačkou.

Čo robia naši domáci miláčikovia, keď sa práve nepozeráme? Možno uvažujú nad tým, že by si vyskúšali život iného zvieraťa. Psík Gidget sa napríklad v najnovšom traileri pre Tajný život maznáčikov 2 učí od svojej kamarátky Chloe správať ako mačka.

Mačka je elegantná a pri pohybe ladne vlní chvostom. Na druhej strane sa s radosťou vopchá aj tam, kam vôbec nepatrí, čím neraz narobí svojim majiteľom veľké nepríjemnosti. Stúpanie po klávesnici a následné vyliatie kávy na notebook je len jedným z mnohých príkladov.

Z partie zvierat pokračovania Tajného života maznáčikov okrem Chloe a Gidgeta uvidíme aj zajaca Snowballa, psa Maxa či fenku Daisy. O rôznorodé postavy teda rozhodne nebude núdza.

Hlasy zvieracím hrdinom do filmu prepožičali herci, ako Patton Oswalt (pri dabovaní Maxa nahradil komika Louisa C. K.), Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Burress či Bobby Moynihan. Podľa IMDb by sme ale mali v snímke započuť aj Harrisona Forda.

Z trailerov pôsobí druhý diel Maznáčikov pomerne humorne, a tak veríme, že sa podobne dokážeme pobaviť aj na veľkom plátne. Nádej mimo iného dodáva meno režiséra Chrisa Renauda, ktorý sa v minulosti postaral o prvé dve časti animáku Ja, zloduch. Do našich kín sa Tajný život maznáčikov 2 dostane 20. júna (červen) 2019

Domov
Zdieľať
Diskusia