Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 11:37
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Profesionálna objímačka za rok zarobí 35 000 €. Vďaka nej budeš mať dostatok hormónov šťastia aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Robte v živote to, čo vás baví. Robin Marie to pochopila svojsky a dnes sa živí objímaním.

Ak patríš medzi tých, ktorí nepovažujú natáčanie videí či prácu influencera za skutočnú robotu, tento článok ťa pravdepodobne poriadne vytočí.

V USA, konkrétne v Kansas City v Missouri, totiž žije žena s pozoruhodným zamestnaním – objíma ľudí. Ak by si očakával, že si takto nedokážeš zarobiť poriadne peniaze, vyvedieme ťa z omylu. Marie totiž ročne zarobí takmer 35 000 €.

Jej repertoár služieb je celkom pestrý. Môžeš si vybrať jednoduché objatie alebo pohodlné maznanie. Výber služby je na tebe. „Je to veľmi obohacujúce,“ opisuje svoje zamestnanie profesionálna objímačka. „Telo totiž vypúšťa do obehu endorfín, tiež známy ako hormón šťastia. Vďaka nemu sme šťastnejší a menej vystresovaní,“ doplnila.

Zákazníkov má Marie rôznych. Niektorí si zaplatia hodinu, iní sa zas vydržia túliť aj štyri. Jedno klasické sedenie, zvyčajne trvá 60 minút, stojí približne 70 €. „Mám zákazníkov, ktorí sú šťastne ženatí, no aj takých, ktorí sú so vzťahom nespokojní. Ďalej sú to vdovy, rozvedení, ľudia v monogamných vzťahoch aj záletníci.“

Marie svoj osobný život striktne oddeľuje od toho pracovného. „Moji priatelia rozumejú tomu, čo robím. Vedia, že to nie je o sexe.“ Nezvyčajné zamestnanie jej údajne pomohlo so zdravím. Lepšie sa jej spí a cíti sa vitálnejšia. Objímanie nepomáha len mojim pacientom, ale aj mne, uzavrela.

Domov
Zdieľať
Diskusia