Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 23:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenský internet možno stvoril novú lásku v bratislavskej MHD. Chlapec našiel vyvolenú z nočáku vďaka ľuďom

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

MHD v Bratislave spája ľudské osudy.

Čech Jakub si krátko pred Silvestrom zašiel do Bratislavy. V noci z nedele na pondelok cestoval nočákom N95 z Hlavnej stanice do Petržalky, pričom v autobuse možno narazil na ženu svojich snov. Uvedomil si, že sa na seba obaja pozerajú, usmiali sa, vymenili si pozdravy, ale na viac už nezostal čas.

Zapamätal si, kde približne vystupovala, v živej pamäti mu zostal aj jej outfit, a tak vyskúšal šťastie vo facebookovej skupine Práca, brigády v Bratislave a okolí. Svoje stretnutie nakreslil na papier.

Dievčina mala na sebe maskáčovú bundu s ušami, ružový batoh, modré džínsy aj zimné kožené topánky. Mala mať od 20 až do 25 rokov a Jakub nedával veľké šance tomu, že by ju mohol aj reálne nájsť.

Nádej sa však zmenila na realitu. Vtipnú kresbu si všimla facebooková stránka Zomri, ktorá ju zdieľala. Na Zomri nájdeš prostredníctvom užívateľov snáď každého druhého Slováka, a tak netrvalo dlho a ozvala sa baba, ktorá slečnu z nákresu poznala.

Svoju kamarátku označila v príspevku, preposlala jej kontaktné informácie Zomri a stránka sa už skontaktovala s Jakubom. Chlapec z Česka sa teraz bude musieť veľmi rýchlo vrátiť späť na Slovensko, ak chce svoju vyvolenú stretnúť.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Uvidíme, ako bude príbeh nádejnej lásky vyvíjať. Zomri už dvojicu vyzvalo, že ak sa raz stretnú, určite by si mali urobiť fotku a poslať im ju. Keď sa tak naozaj stane, možno sa dozvieme, či sa Jakub nákresom trafil.

Domov
Zdieľať
Diskusia