Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena na prvom rande zostala zaskočená, keď muž odmietol zaplatiť celú večeru. Chcel si účet rozdeliť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V známej televíznej šou sa odohrala zaujímavá situácia.

 

 V Spojenom kráľovstve už roky vysielajú šou First Dates. Ako už názov napovedá, stretávajú sa v nej ľudia, ktorí hľadajú dlhodobého partnera, ale zatiaľ nemali dostatok šťastia na toho pravého.

Krátko pred Vianocami sa do vysielania dostala aj dvojica s rozdielnym pohľadom na to, ako by malo podobné rande fungovať. Nikdy predtým sa nestretli, a tak si po milej konverzácii a dobrom jedle celkom padli do oka, lenže keď čašník priniesol účet, situácia sa zmenila.

Žena si objednala steak, takže vôbec nešetrila, a muž preto pri pohľade na účet vyslovil otázku, ako ho teda chcú zaplatiť. Navrhol, že by si ho mohli rozdeliť, čo ženu výrazne zaskočilo.

Chvíľu zostala ticho, potom len prikývla, že svoju polovicu zaplatí, ale rozhodne nebola nadšená. Skonštatovala dokonca, že peniaze mala aj tak pripravené, keby sa náhodou vybrala na „cheap date“, čiže rande s lakomcom, ktorý ani nevie zaplatiť za svoju dámu.

Následne s ním odmietla ísť na druhé rande, pričom argumentovala práve tým, že od svojho muža očakáva štedrosť.

Komentujúci na internete však nevedeli ženu pochopiť a silno ju skritizovali, pretože v podobnej situácii sa predsa len očakáva, že ak sa dvaja ľudia stretnú prvýkrát, platba na polovicu dnes nie je ničím výnimočná.

Domov
Zdieľať
Diskusia