Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2018, 22:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fenomén Karel Vémola zničil svojho súpera. Český Terminátor všetkým predviedol vlastnú šou

ŠPORT CONOR MCGREGOR OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český bojovník sa so svojím súperom nemaznal.

Český bojovník Karel Vémola sa na hlavnej karte podujatia XFN 15 v pražskej O2 Aréne predstavil v oktagone proti veľkej neznámej. Súper Flavio Rodrigo Magon so svojou bilanciou 17 výhier a 10 prehier nemohol vyskakovať, zatiaľ čo Vémola v posledných siedmich zápasoch dokázal svojich súperov poraziť.

Vémola sa momentálne mohol pochváliť bilanciou 23 výhier a len 5 prehier, a tak fanúšikovia očakávali veľkú šou, pretože Karel vie vo vypätých zápasoch predviesť výkony ako z veľkej knihy MMA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Čo Karel sľúbil, tak aj urobil. Hneď v prvom kole, len po viac ako minúte a pol, začal dominovať a Brazílčanovi Magonovi zasadil toľko presne mierených úderov až musel rozhodca zápas ukončiť.

Vémolica priniesla TKO hneď v prvom kole, takže fanúšikovia v pražskej O2 Aréne mohli byť nadšení. Karel sa dostal na chrbát svojho súpera, triafal hlavu aj telo a bolo úplne zbytočné zápas akokoľvek naťahovať. 


Vémola v pozápasovom rozhovore vyhlásil, že keď Marpo prejde cez Rytmusa, pokojne sa mu postaví v oktagone, v boxe či thajskom boxe. Prakticky ho vyzval na zápas. Marpo pritom predtým o Vémolovi hovoril ako o bojovníkovi, ktorý vraj nie je dostatočne komplexný, čo mu chce Karel vytmaviť priamo vo vzájomnom zápase. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domov
Zdieľať
Diskusia