Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 22:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cardi B hrá nahá na klavíri, provokuje armádou striptérok a dojčí svoju dcéru

HUDBA
Uložiť Uložené

Raperka zverejnila videoklip ku svojej skladbe Money.

Cardi B v poslednom čase ovláda médiá. Raperka sa nedávno objavila v Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom, kde sme zistili, že vlastní 5 áut, aj keď nevie šoférovať. Medzitým stihla na bláznivom livestreame vyhlásiť, že jej chýba, keď ju Offset demoluje penisom, lenže jej bývalý priateľ ju mal v minulosti viackrát podviesť, a tak sa s ním nechce dať opäť dohromady. 

Pred pár mesiacmi sa pritom páru narodila dcéra Kulture, ktorá sa teraz objavila v novom klipe na skladbu Money. Ak si doteraz rozmýšľal, ktorý klip sa tento rok stane tým najprovokatívnejším, zrejme si ho momentálne našiel.

Cardi v ňom nielenže dojčí malú Kulture, ale vracia sa do svojich striptérskych čias po boku armády kolegýň, provokuje vo vitríne a hrá na klavíri bez akéhokoľvek oblečenia. Reakcie fanúšikov v komentároch sú mimoriadne pozitívne, pretože Cardi vizuálom očividne trafila klinec po hlavičke.

Domov
Zdieľať
Diskusia