Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 15:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine čelí novému problému. Polícia preveruje video, v ktorom si mal objednať vraždu za 30-tisíc

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pôvodne sme si mysleli, že pár týždňov staré video bude polícia ignorovať. Teraz ho však zaradila medzi kľúčové dôkazy.

My vieme, že si bol v strese z toho, čo sa deje v živote Tekashiho 6ix9ine. Dobrou správou je, že sme sa vďaka TMZ dočkali ďalších nových informácií. Raper však má ďalší veľký problém.

Určite si ešte spomínaš na tento článok, v ktorom sme písali o tom, že si dúhový raper s veľkou pravdepodobnosťou objednal vraždu a ako bonus sa pri tom ešte nechal natočiť na video. 

A keďže 6ix9ine patrí medzi najznámejších interpretov na planéte, do dnešného dňa si záznam objednávky vraždy Chief Keefovho bratranca za 30-tisíc dolárov pozrelo približne 4 a pol milióna ľudí. Medzi nimi pravdepodobne aj vyšetrovatelia, ktorí sa rozhodli video zaradiť medzi dôkazové materiály. 

Všetko nasvedčuje tomu, že 6ix9ine má nový zásadný problém. Okrem vydierania a držania strelných zbraní tak bude čeliť ďalšiemu obvineniu. Zodpovedná prokuratúra sa už skôr pre TMZ vyjadrila, že určite nejde o náhodu. Majú dôvodné podozrenie, že išlo o zločin a veria tomu, že si Tekashi naozaj vraždu objednal.

Iné informácie k dispozícii nie sú. Bude zaujímavé sledovať, či 6ix9ine zmení svoje rozhodnutie a predsa len prehovorí aj napriek tomu, že sa najprv so súdom dohodnúť nechcel.

Domov
Zdieľať
Diskusia