Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 22:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tyson Fury daruje všetkých 9 miliónov € zo zápasu chudobným ľuďom a bezdomovcom

ŠPORT BEZDOMOVECTVO FINANCIE PENIAZE TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer vie, čo je ľudskosť.

Aj keď si za posledný deň na našom webe videl hneď niekoľko článkov o súboji Wilder vs Fury, na samotný záver ti prinášame ten najkrajší. Tyson Fury ešte pred samotným zápasom priznal, že si peniaze zarobené zo súboja neplánuje nechať.

Denník Telegraph odhadol, že Fury mohol zo zápasu zarobiť takmer 9 miliónov €, pričom ani cent z výplaty si na účte nechce nechávať pridlho.

Fury má štyri deti a tehotnú manželku, takže by sa mu peniaze určite hodili, lenže boxer v minulosti zarobil slušné peniaze a nežije v chudobe.

Ako sa vyjadril pre írsky Mirror, nie je žiadny podnikateľ, netúži sa stať multimilionárom ani miliardárom, a tak radšej celý zárobok daruje chudobným ľuďom a bezdomovcom. Za peniaze by chcel týmto ohrozeným skupinám obyvateľstva postaviť domy a zlepšiť životnú situáciu.

Britský športovec vychováva svoje deti tak, aby si nezvykali na peniaze či reputáciu vlastného otca. Každé z nich si podľa boxera musí na živobytie zarábať úplne samé, pretože žiť z peňazí rodičov je príliš jednoduché.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

Fury skonštatoval, že aj tak jedného dňa zomrie, takže nemá dôvod zhromažďovať milióny na účtoch, keď namiesto toho vie pomôcť ľuďom, ktorí si sami pomôcť nevedia.

Domov
Zdieľať
Diskusia