Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rambo 5 bude krvavá a neľútostná snímka plná akcie, Captain Marvel sa vracia pred kamery

FILMY A SERIÁLY OUTLAW KING RAMBO V SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Je tu pondelok a s ním aj nové Raňajky plné noviniek. Nech sa páči.

Začiatok ďalšieho pracovného týždňa je opäť tu, čo znamená, že znovu prichádza na rad aj naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom. Pozrieme sa v nej na komiksovku Captain Marvel, reboot Resident Evil a dôjde na seriál Nightflyers podľa Georga R. R. Martina.

Rambo 5

Už vieme, že Sylvester Stallone pôjde v piatom Rambovi po členoch mexického kartelu, ktorý obchoduje s ľuďmi. Najnovšie informácie navyše potvrdzujú, že film nás rozhodne nebude šetriť a dočkáme sa poriadne brutálnych a intenzívnych scén.

Hneď úvod nám údajne vezme dych a aj neskôr nás čaká krvavá cesta naplno využívajúca R-kový rating. Podtitul piateho dielu bude Last Blood, čo naznačuje, že s Johnom Rambom sa v tomto diele rozlúčime. Režíruje Adran Grunberg a premiéra nás čaká na jeseň roku 2019.

Rambo 5 bude krvavá a neľútostná snímka plná akcie, Captain Marvel sa vracia pred kamery
Zdroj: Lionsgate

Resident Evil

Sériu Resident Evil čaká reštart a možno vás poteší, že scenár rebootu je už napísaný. Jeho autor Greg Russo prezradil, že sa výrazne inšpiroval hernou sériou, konkrétne Resident Evil 7: Biohazard.

Odporúčané
Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) 23. septembra 2019, 13:25

Russo dodal, že chcel príbeh vrátiť na začiatok a vydať sa skôr v stopách hororu a nie akčného sci-fi. Na produkciu dohliada James Wan a práve v duchu jeho filmov by sa nový Resident Evil mal niesť. Na dátum premiéry si však ešte budeme musieť počkať.

Rambo 5 bude krvavá a neľútostná snímka plná akcie, Captain Marvel sa vracia pred kamery
Zdroj: Capcom

Captain Marvel

Očakávaná komiksovka Captain Marvel s Brie Larson v hlavnej úlohe práve začala proces dotáčok. Pri tejto príležitosti si môžete vychutnať hneď niekoľko obrázkov priamo z pľacu. Snímku režíruje dvojica Anna Boden a Ryan Fleck a premiéry sa dočkáme 7. marca (březen) 2019.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Výborne vyzerajúci animák Spider-Man: Into the Spider-Verse sa nám predstavuje ďalšou lákavou ukážkou. Snímku režírujú Bob Persichetti, Peter Ramsey a Rodney Rothman a v našich kinách sa jej dočkáme 13. decembra (prosinec) 2018.

Stan and Ollie

Biografická dráma Stan and Ollie dorazila s novým trailerom. Film nám rozpovie životný príbeh kultovej komediálnej dvojice Laurela a Hardyho. V hlavných úlohách uvidíme Stevea Coogana a Johna C. Reillyho. Americká premiéra sa uskutoční 28. decembra (prosinec) 2018.

Outlaw King

Historický epos Outlaw King od Davida Mackenzieho sa nám veľmi páčil (naša recenzia tu). Pokiaľ sa tiež počítaš medzi fanúšikov, iste ťa poteší nasledovná scéna. Z filmu bolo vystrihnutých približne 20 minút, keďže festivaloví kritici sa sťažovali na prílišnú pomalosť snímky. 

Nightflyers

Hororový sci-fi seriál Nightflyers, ktorý vznikol podľa rovnomennej novely Georga R. R. Martina (Game of Thrones), dorazil s kompletnými piatimi minútami z prvej epizódy. Premiéra nás čaká už 2. decembra (prosinec) tohto roku.

Too Old To Die Young

Kontroverzný režisér Nicolas Winding Refn sa chystá zabrúsiť do seriálových vôd. Jeho projekt má názov Too Old To Die Young. V hlavných úlohách sa predstavia Miles Teller, Jena Malone, John Hawkes a William Baldwin.

Príbeh sa bude točiť okolo spoločenstva nájomných vrahov, ktoré ovláda podsvetie Los Angeles. Premiéra nás čaká v roku 2019. Vychutnajte si trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia