Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 17:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Uniknuté video zachytilo, ako 6ix9ine údajne ponúka 30 000 dolárov za vraždu bratranca Chief Keefa

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Zahraničný portál TMZ získal exkluzívne video, ktoré by mohlo byť dôvodom, prečo 6ix9ine čelí doživotiu.

Nielen zahraničie, ale aj Slovensko aktuálne žije udalosťami okolo Tekashiho 6ix9ine, ktorý sa za rok dokázal vypracovať na jedného z najznámejších interpretov planéty. A to aj napriek tomy, že ako americký raper začínal koncertmi v Bratislave a Prahe. Dnes už jeho meno pozná celý svet a všetci zároveň vedia, že kontroverzia, ktorá ho priviedla k sláve, mu teraz zabezpečila väzenie. 

Už vieme, že mu aktuálne za spojenie s nebezpečným gangom Nine Tray hrozí dokonca až doživotie, no zatiaľ sme mohli len hádať, čo sa vlastne stalo. Pôvodne bol obvinený z vydierania, manipulácie so strelnými zbraňami, účasti na lúpeži s použitím strelných zbraní a násilného zločinu. Už dlhšie sa však špekuluje, že by mohol byť zapletený do objednávky likvidácie človeka. 

Dnes prichádza portál TMZ s exkluzívnym videom z mája tohto roku, na ktorom 6ix9ine telefonuje s bratrancom Chief Keefa. Pýta sa ho na polohu a zopár ďalších zaujímavých otázok. Po ukončení telefonátu hovorí členom svojho tímu niečo o odmene 30-tisíc dolárov za Tadoeho. S Chief Keefom mal 6ix9ine dlhodobo vážne problémy spojené aj so streľbou, takže by mohla byť táto stopa minimálne atraktívna na preverenie. 

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Viac informácií zatiaľ nemáme, no TMZ zároveň informuje o tom, že bol Tekashi prevezený z federálnej väznice v Brooklyne na iné miesto. Dôvodom malo byť, že sa mu ostatní väzni vyhrážali smrťou. Teraz už ale samotné video.

Domov
Zdieľať
Diskusia