Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 0:18
Čas čítania 0:00
Luke the Bearded Duke

Animovaný Spider-Man prinesie hneď niekoľko verzií pavúčieho hrdinu. Medzi nimi aj výnimočné prasiatko či anime robot

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Najnovší sneak peek a plagáty nám predstavujú statočných superhrdinov.

O Spider-Man: Paralelné svety sme ti už čo-to popísali a naše články nájdeš na priloženom odkaze. V našej redakcii sa s touto snímkou spájajú vysoké očakávania a predpovede, že pôjde o nielen jeden z najvydarenejších animákov, ale aj komiksových počinov tohto roka.

Nahráva tomu jedinečná vizuálna stránka filmu, dejová synopsa, skvelé herecké, resp. hlasové obsadenie a doterajšie trailery, klipy či plagáty. A práve s ďalšou z ukážok nás nedávno potešilo štúdio Sony, ktoré stojí za produkciou a distribúciou snímky.

Ak pravidelne sleduješ naše stránky, tak ti je dávno jasné, že populárneho Petera Parkera na poste pavúčieho superhrdinu vystrieda menej známy Miles Morales. Po smrti Petera v jeho vesmíre sa Miles podľa klasickej Spider-Man šablóny musí vysporiadať s bežným životom tínedžera a novou zodpovednosťou ochrancu mesta New York.

Nový sneak peek nám však predstavuje aj ďalších z radu hrdinov v pavúčom kostýme. Tí pod hrozbou kolízie a zničenia ich paralelných svetov spoja sily s Milesom, aby odvrátili katastrofickú hrozbu, no taktiež aby pomohli mladému protagonistovi, vysporiadať sa s jeho novými schopnosťami a nebezpečím, ktoré prinášajú.

V hlavnej úlohe Milesa sa predstaví Shameik Moore a vo vedľajších úlohách mu sekundujú Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Liev Schreiber či Nicolas Cage. V prvej cameo úlohe po smrti sa objaví aj Stan Lee.

Spider-Man: Paralelné svety sľubuje strhujúcu akciu, nálož vydarených vtipov, no taktiež riadnu dávku emócií a sýtu porciu prepracovných detailov pre náruživých fanúšikov. Vyzerá to tak, že štúdio Sony má na dlani skvelú pecku a my sa nemôžeme dočkať.

Do našich kín snímka zavíta už 13. decembra (prosinec) pod záštitou distribučnej spoločnosti Itafilm. A aby sme si čakanie skrátili ešte o malú chvíľu, neprehliadni našu galériu s plagátmi jednotlivých verzií Spider-Mana.

Domov
Zdieľať
Diskusia