Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 20:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aké zviera má penis na chrbte a ako sa povie policajtovi, keď sa osprchuje? Debilné vtipy si uťahujú z verejných činiteľov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stand-up komici zo Silných rečí idú opäť tvrdo ako domáce pálenky.

Koncept Debilných vtipov je už našim čitateľom snáď dobre známy. Jeho tvorcami sú chalani zo Silných rečí, ktorí však skonštatovali, že záznamy zo stand up vystúpení predsa len nie sú pre YouTube diváka až tak atraktívne. Tie si treba vychutnať naživo v tvojom meste a práve formát čítania nemiestnych vtipov ťa môže presvedčiť, že vystupujúci často nepoznajú žiadne hranice. 

Dnes to dokazuje dvojica Jakub Lužina a Stano Staško, ktorí si oproti sebe sadli s pripravenou sadou vtipov. Keďže ide o ostrieľaných hráčov, pri väčšine dokázali zachovať chladnú tvár. Samozrejme, našli sa aj také, pri ktorých sa už udržať nedokázali. 

Odniesli si to nielen verejní činitelia, ale aj tučné ženy a mnoho ďalších. Viac už ale v ôsmom pokračovaní Debilných vtipov. Do komentárov nám nezabudni napísať, ktorý komik ťa baví v tomto seriáli najviac a pokojne pridaj aj nemiestny žart. 

Domov
Zdieľať
Diskusia