Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 1:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fajčiť marihuanu, cestovať a dostávať za to každý mesiac zaplatené? Americká firma hľadá zamestnancov na lákavú pozíciu

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE MARIHUANA USA
Uložiť Uložené

Vysnívaná práca mnohých mladých ľudí.

Na Slovensku by si za pár gramov marihuany mohol skončiť vo väzení, zatiaľ čo v Spojených štátoch amerických momentálne jedna firma hľadá zamestnancov, ktorí by ju fajčili na profesionálnej úrovni. Nepotrebujú nikoho, kto by sa zúčastňoval súťaží, ale až 20 nových národných ambasádorov.

Spoločnosť Heavy Hitters z južnej Kalifornie potrebuje ambasádorov na to, aby mohla po celom štáte efektívnejšie propagovať svoje výrobky. Firma vyrába najmä náplne do elektronických cigariet plné marihuany, takže pri vymýšľaní inzerátu na pracovnú pozíciu dlho neváhala a miesto opísala v krátkosti. Máš možnosť získať zamestnanie, v ktorom budeš cestovať, fajčiť marihuanu a za to všetko ti Heavy Hitters slušne zaplatia.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jen (@sac.vapes),

Mesačne na tvojom účte pristane 1200 dolárov, do samotného obchodu Heavy Hitters získaš kredit na nákup v hodnote 500 dolárov a aby si prácu dostal, musíš mať len trochu skúseností so sociálnymi sieťami a správny prístup.

Odporúčané
Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy 12. apríla 2024, 11:30

V novom zamestnaní potom budeš cestovať po rôznych podujatiach v Kalifornii, kde treba značku spropagovať a rozšíriť sieť potenciálnych zákazníkov. Na podujatia ťa samozrejme odvezie firma na vlastné náklady, nehovoriac o bezplatnom ubytovaní a jedle.

Medzi prvými si budeš môcť vyskúšať nové produkty tejto spoločnosti, čo pre milovníkov marihuany musí znieť ako vysnívaná práca. Ani samotná žiadosť o prijatie do zamestnania nie je ani zďaleka taká formálna, ako by si mohol čakať.

Stačí len natočiť minútové video, zavesiť ho na Instagram a vysvetliť v ňom, prečo miluješ Heavy Hitters, čo je na tebe najviac originálne a spomenúť svoje zručnosti či talent. Na Instagrame ho nezabudni tagnúť s @heavy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Matthew Regional Manager (@vapesnorcal),

Domov
Zdieľať
Diskusia