Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2018, 21:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C prezrádza, kde našiel Luisu, Instagram ovládol ďalší chorý trend

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Opäť ti prinášame dávku noviniek z domova aj zo sveta s pracovným názvom Freshnews.

Už budúci týždeň budeme oslavovať jubilejný päťdesiaty diel nedeľňajších Freshnews, čo v preklade znamená, že vás novinkami pravidelne zásobujeme už skoro celý rok. Po novom vychádza obľúbený seriál už aj v stredu, kedy pripravujeme aktuality z Česka, čo nám v prvom rade umožňuje udržiavať ťa vždy fresh. 

Inak tomu nie je ani dnes a opäť to žilo doma, vo svete aj na Refresheri. Tekashi 6ix9ine má za sebou najnáročnejší týždeň v kariére a žilo to aj v domácej hudbe. Nezaostávame však ani správami z technológií, filmov či módy a dozvieš sa, čo všetko sme stihli počas uplynulých dní vytvoriť. Za všetko spomenieme reportáž z Glebovho vypredaného koncertu v MMC alebo našej návštevy vegánskej reštaurácie. 

No a keďže sme vám pred týždňom sľúbili hosťa, tak ho teraz dodržiavame. Do štúdia sa dostavil Pil C, ktorý prezradil, kde našiel svoju novú kolegyňu Luisu a ako je to s jeho golfovou záľubou počas zimných mesiacov. Na záver rozhovoru sa ešte dozvieš, že už 31. októbra odohrá koncert na našej halloween párty v Ateliéri Babylon, kde mu bude sekundovať aj Smack. 

Domov
Zdieľať
Diskusia