Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2018, 23:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Katherine Langford z 13 Reasons Why dostala rolu v Avengers 4. Vráti sa aj Crossbones a Ancient One z Doctora Strangea

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okolo Avengers 4 začína byť poriadne dusno.

Pomaly sa končí október a to znamená, že Marvel už nemôže s vydaním prvého traileru pre Avengers 4 dlho otáľať. Sám Kevin Feige potvrdil, že sa tak stane do konca roka. My tipujeme, že to bude práve v novembri. A je celkom možné, že v ňom uvidíme aj nečakaných navrátilcov. 

Oficiálne to nie je, ale internet to už berie ako jasnú správu. Množstvo zdrojov totiž potvrdilo, že Katherine Langford zo seriálu 13 Reasons Why dostala vo filme rolu. Nikto nevie, o čo ide, ale pravdepodobne pôjde o menší štek. 

Katherine Langford z 13 Reasons Why dostala rolu v Avengers 4. Vráti sa aj Crossbones a Ancient One z Doctora Strangea
Zdroj: Netflix

O niečo zaujímavejšie sú už ale správy o návrate dvoch mŕtvych postáv. V prvom rade je to Tilda Swinton ako The Ancient One. Postava ale zomrela pred dvomi rokmi v Doctorovi Strangeovi, takže dnes už niet pochýb o tom, že ak sa nebude hýbať časom, dočkáme sa minimálne nejakých spomienok, flashbackov alebo ohýbania reality.

O jej návrate sa možno prekecol producent Michael Grillo. Ten hovoril o náročnosti s plánovaním natáčania, keďže museli zaobstarať toľko vynikajúcich a zaneprázdnených hercov, že to niekedy vnímali ako nočnú moru. A práve Tilda Swinton bola voľná na jediný deň. Ani od nej teda nečakajte viac než pár sekúnd/minút na plátne. 

Katherine Langford z 13 Reasons Why dostala rolu v Avengers 4. Vráti sa aj Crossbones a Ancient One z Doctora Strangea
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Návrat Crossbonesa ďalej potvrdil samotný herec. Poznamenal, že ide o flashback, keďže sa v štvorke dočkáme prehliadnutia si niektorých momentov z priebehu MCU. 

„Môžem povedať čokoľvek chcem, pretože už nikdy žiaden marvelácky film nenatočím“. O možnom zapojení Crossbonesa do deja ale už nejaký ten čas vieme, keďže bol videný na natáčaní. Jeho flashbackový návrat nahráva do karát čiastočne čerstvej teórii o BARF. Čo presne znamená a ako bude "cestovanie časom" fungovať, sme vám už vysvetlili v tomto článku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia