Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 9:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sučka v noci uteká z domu pred McDonald's a tvári sa, že je bez domova, aby ju ľudia kŕmili hamburgermi

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Priamo pri čine ju nachytala jej majiteľka.

Betsy Reyes mala dlho podozrenie, že je sučka občas netrávi noc doma. Žena z amerického mesta Oklahoma City nebýva vôbec ďaleko od prevádzky McDonald's, kam samozrejme z času na čas zájde.

O sieti rýchleho občerstvenia hneď za rohom však vie aj jej sučka Princess. Betsy mala v minulosti podozrenie, že jej pes chodieva k McDonald's žobrať o jedlo, avšak vždy to boli len pocity známych, ktorým sa zdalo, že tam psa videli.

Betsy preto vymyslela plán, ako si podozrenia potvrdiť alebo vyvrátiť. Pred pár dňami večer nenašla svojho psa doma, tak sadla do auta a odviezla sa pred McDonald's. Sučka Princess tam samozrejme sedela a so smutnými psími očami hypnotizovala všetkých zákazníkov, aby jej hodili burger. 

Jej majiteľka ju odfotila priamo pri čine a fotku spoločne s videami zavesila na Facebook, kde prefíkaná Princess získala cez 300-tisíc lajkov.

Nazvala ju nevďačnou zlatokopkou a všetkým odkázala, aby sučku nekŕmili, pretože nevie, ako sa treba správať a je už aj tak príliš tučná. Pes svoju majiteľku na videu dokonca spoznal a ľudia sa nemohli prestať smiať z vystrašeného výrazu zvieraťa prichyteného v prekérnej situácii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia