Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018 o 15:45
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Lila Moss ide v modelingových šlapajách svojej mamy. Za sebou má prvú veľkú kampaň

MÓDA KATE MOSS
Uložiť Uložené

Lila podelila maminu jedinečnú krásu a uberá sa do vôd modelingu aj ona.

Legendy sa vo svete modelingu rodia len raz za čas. A teraz nehovoríme o novodobých modelkách z Instagramu, ale o skutočných kráľovnách prehliadkových mól a obálok magazínov. Tie najlepšie už majú svoje zlaté časy za sebou a pomaly ich striedajú ďalšie budúce legendy. 

V niektorých prípadoch slávne modelky odovzdali svoju korunu potomkom. Napríklad taká Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawford momentálne žne jeden úspech za druhým. Najnovšie sa do vôd modelingu ponorila aj dcéra ikonickej Kate Moss, Lila Moss.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Moss ⚓ (@katemossphoto),

Celým menom Lila Grace Moss-Hack len nedávno oslávila šestnáste narodeniny a darček mala skutočne originálny. Stala sa novou tvárou Marc Jacobs Beauty.

Lila sa týmto obrovským úspechom zapísala do sveta modelingu. Po celý čas mala po boku svoju skúsenú mamu, ktorej agentúra Kate Moss Agency ju bude zastupovať na ceste za slávou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty),

Marc Jacobs sa o nej rozpísal aj pod svojím príspevkom:

Keď som stretol Lilu po prvýkrát v roku 2008, bol som na dovolenke na Ibize a šiel som na deň na Formenteru navštíviť jej mamu, Kate Moss, a ďalších priateľov a rodinu. Už u šesťročnej, jej silná osobnosť, správanie a obrovská krása boli dosť viditeľné. Keď som potom Lilu stretol v auguste 2011 na svadbe Kate, jej osobnosť bola ešte dynamickejšia a krása ešte väčšia.

Naposledy som Lilu videl v júli, keď ju Kate priniesla na fotenie Marc Jacobs Beauty s Davidom Simsom. Bolo neskutočné mať v štúdiu Kate spolu s Lilou, prinieslo to všetky spomienky na časy, keď  som prvýkrát stretol Kate keď mala osemnásť a kráčala prehliadku pre Perry Ellis v roku 1993. Vtedy sa z nás stali veľmi dobrí priatelia na celý život.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty),

Podľa jeho slov spolupráca s novou, mladučkou modelkou prebiehala hladko. Lila sa ľahko vžila do každého looku a vždy bola milá a trpezlivá.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lila Moss (@lilamoss),

O fotky a video sa postaral David Sims s Keithom Kandellom, o styling Katie Eleanor Grand, vlasy Guido Palau a makeup Diane Kendal.

Domov
Zdieľať
Diskusia