Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladá čarodejnica Sabrina dostáva nový seriál! Vyzerá prekvapivo dobre, strašidelne, ale aj humorne

FILMY A SERIÁLY THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
Uložiť Uložené

Prvá plnohodnotná upútavka nás popravde milo prekvapila.

Sľuby tvorcov, ktoré nás pripravovali na odlišnú verziu Sabriny, než akú sme poznali z rodinného seriálu z 90. rokov, boli rozhodne dodržané. Rebootu sa mala pôvodne ujať stanica The CW (The Flash, Arrow), ale nakoniec sa projektu chytil Netflix.

Dočkať by sme sa predbežne mali minimálne dvoch sérií, pričom každá z nich bude mať 10 častí. Seriál vychádza z komiksu The Chilling Adventures of Sabrina, ktorý je značne temný a plný čiernej mágie. To samo o sebe dokazuje aj čerstvá upútavka.

Seriál nám ukáže mladú a sympatickú Sabrinu, ktorá sa odmieta plnohodnotne oddať čarodejníckemu kultu a zanevrieť na svojich priateľov zo sveta ľudí. Týmto si ale proti sebe a svojej rodine poštve mnohých nepriateľov.

Do projektu som úprimne nedával veľké nádeje, ale po zhliadnutí traileru musím povedať, že nová Sabrina môže ešte veľmi príjemne prekvapiť. Moderný look jej dodáva nádych sviežosti a v kombinácii s trochou mysteriózna a temnoty má Netflix šancu na úspech.

Na strane druhej, seriál pôsobí skôr ako tínedžerská záležitosť, takže nie je vylúčené, že staršieho diváka nebude mať príliš čím osloviť.

Hlavnej role Sabriny Spellmanovej sa v seriáli ujala Kiernan Shipka a jej priateľa si zahral Ross Lynch. Tetu Hildu a Zeldu v seriáli stvárnia Lucy Davis a Miranda Otto.

Odporúčané
Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov Čarodejnica Sabrina sa v traileri pre 2. sériu kúpe v krvi a mávnutím rúk láme väzy nepriateľov 18. marca 2019, 16:36

Okrem nich ale uvidíme aj hercov, ako Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen a ďalších.

Premiéra je stanovená na 26. októbra (říjen) 2018. Ako sa vám pozdával trailer? Mohli by ste povedať, že vo vás vzbudil záujem? Alebo vás skôr odlákal?

Domov
Zdieľať
Diskusia