Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 5:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Loki a Scarlet Witch zažiaria vo vlastných seriáloch od Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Loki a Scarlet Witch dostanú po práve viac priestoru. Kto bude ďalší?

Pripravovaná streamovacia služba od Disney, ktorá sa má spustiť v roku 2019 (odvtedy na Netflixe už žiadny Disney obsah nenájdete), dostane okrem veľkých Star Wars projektov ďalšie lákadlo.

Fanúšikovia komiksov, a teda ich marveláckych príbehov sa môžu tešiť na nové dobrodružstvá. 

Marvel Studios (Kevin Feige), nie Marvel TV (Joph Leob) sa podujmú na produkciu minisérii o obľúbených postavách z MCU, ktoré nedostali až tak veľa priestoru. Prípadne chcú tvorcovia ich charaktery ešte viac rozvinúť. 

Má ísť o 6 až 8 epizódové minisérie s vysokým rozpočtom, pričom postavy stvárnia filmoví herci, takže sa udrží kontinuita MCU. 

Prvými postavami, ktoré údajne v takýchto mini seriáloch uvidíme, budú Loki a Scarlet Witch. 

Loki a Scarlet Witch zažiaria vo vlastných seriáloch od Marvelu

Ani na začiatku, ale ani v budúcnosti nečakajte Iron Mana, Hulka, Captaina Americu a ďalšie veľké hviezdy. Skôr pôjde o priestor pre ukázanie sa hrdinov s menším počtom minút na strieborných plátnach.

Marvelácke seriály na Netflixe to zrejme neovplyvní. Aj keď je pravda, že druhé série Cagea, Iron Fista či Jessicy Jones veľa vody nenamútili. Už o pár týždňov ale dorazí 3. séria Daredevila a budúci rok aj Punisher. 

Tieto dva seriály by mohli existovať aj v budúcnosti, čo by nás veľmi potešilo. Pravdepodobné však je, že nikdy nevznikne 2. séria Defenders, čo nás vôbec nemrzí. 

Potom tu máme Agentov SHIELDu, ktorí čoskoro skončia s poslednou sériou, Inhumans sú mŕtvi a zvyšné (menšie) seriály fanúšikov MCU asi až tak nezaujímajú. 

PS: Marvel podľa všetkého v spolupráci s ABC plánuje pripraviť aj seriály so ženskými hlavnými hrdinkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia