Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 12:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Reportér bojoval pri hurikáne Florence o život vďaka vtipnému divadelnému výkonu. Odhalili ho dvaja muži v pozadí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pred televíznymi kamerami chcel situáciu trochu zdramatizovať.

Hurikán Florence treba rešpektovať a ak úrady nariadili evakuáciu, nie je priestor na hrdinské správanie a je nutné odporúčania splniť.

Aj keď Florence po príchode na pevninu v oboch amerických Karolínach zoslabol, napriek tomu so sebou priniesol obrovské množstvo zrážok a záplavy postihli malé aj veľké mestá.

V oblasti pritom zostali viacerí miestni obyvatelia, ktorí odmietli evakuáciu, a samozrejme veľká skupina reportérov z rôznych kanálov.


Reportéri nastavovali vlastné životy, aby Američanom priniesli aktuálne informácie a zábery z postihnutých miest, lenže občas netreba príliš dramatizovať.

Mike Seidel si navždy zapamätá moment, keď ho diváci na sociálnych sieťach odhalili, ako bojuje o svoj holý život v silnom vetre a zrážkach, zatiaľ čo v pozadí sa bez problémov prechádzajú dvaja muži.

Dramatickú scénu by nikto nespochybňoval, pretože Mike preskakoval z nohy na nohu a ledva dokázal stáť, avšak po oddialení kamery muselo byť každému jasné, čo sa Mike pokúša urobiť.

Na Twitteri už video získalo viac ako 330-tisíc lajkov a reportér zrejme bude mať čo vysvetľovať.

Reportéri neváhali dramatizovať ani v minulosti


Domov
Zdieľať
Diskusia