Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 14:09
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Madonna s tŕňovou korunou, no outfitom prekvapila aj Nicki Minaj či Lil Pump. Aké róby predviedli celebrity na VMA 2018?

MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Tento rok sa na červenom koberci pri príležitosti odovzdávania hudobných cien striedali luxusné róby so streetwearovými prvkami či vyzývavými kúskami v podaní nežného pohlavia.

Už tradične, ako každý rok, sa jedna z najznámejších hudobných televízií MTV opäť rozhodla zorganizovať udeľovanie cien Video Music Awards. Prestížna udalosť sa konala v Radio City Music Hall v New Yorku a zúčastnili sa jej viaceré svetoznáme osobnosti, z ktorých mnohé predviedli aj živé vystúpenia. 

Podrobnejší priebeh po hudobnej stránke či samotné výsledky sme si rozobrali v tomto článku, no nás zaujíma rovnako to, aké outfity zvolili celebrity na tohtoročný ceremoniál udeľovania cien.

Ako vždy, udalosť bola plná svetoznámych umelcov, spevákov, raperov, hudobníkov, skladateľov, no rovnako si na červenom koberci mohol vidieť aj rôzne modelky či televízne osobnosti. Všetci spomenutí na sebe predvádzali zaujímavé róby, či už formálnejšie alebo podané ležérnejším štýlom. Rozhodne sa však zakaždým dalo na čo pozerať.

Niektoré celebrity stavili na jednoduchosť, ktorej dobrým príkladom je raperka Cardi B vo svojich šatách od módneho návrhára Nicolasa Jebrana a Lorraine Schwartz šperkami či Kylie Jenner v bielom kabáte od dizajnéra Toma Forda.

Odporúčané
Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová 26. marca 2024, 9:30

Iní zas poňali svoje outfity precíznejšie, ako napríklad modelka Winnie Harlow v šatách od Zuhaira Murada, Lil Pump ktorý zamenil Gucci za Louis Vuitton alebo DJ Khaled s rodinkou odetí v štýle talianskeho módneho domu Versace.

Veľkým prekvapením bola čerstvá šesťdesiatnička Madonna, ktorá mala asi najzaujímavejší outfit celého večera. Na prvý pohľad síce pôsobila ako chodiaca bižutéria, no mnoho módnych nadšencov si jej róbu nevedelo vynachváliť. Úplnou čerešničkou na torte bola jej tŕňová koruna.

Cenu ďalšieho bizáru večera si odnáša ex-priateľka Kanyeho Westa, modelka Amber Rose, so svojím latexovo-červeným kúskom, vhodným skôr do filmu pre dospelých ako na prestížne odovzdávanie cien. 

Nedá nám však nepochváliť Nicki Minaj v mierne vyzývavých Off-White šatách či niekdajšieho priateľa Kylie Jenner, rapera Tygu, v modrej súprave od známej extravagantnej značky Maison Margiela. Poďme sa teda spoločne pozrieť na tie najzaujímavejšie outfity z tohtoročného odovzdávania hudobných cien MTV Video Music Awards.

Nicki Minaj

Kylie Jenner a Travis Scott

Madonna

Post Malone

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Cardi B

Migos

Ariana Grande 

 

Príspevok, ktorý zdieľa - (@sweetengrande),

Amber Rose

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Lil Pump

Iggy Azalea

Jennifer Lopez

Rita Ora

Gucci Mane s manželkou Keyshiou Ka'Oir

DJ Khaled s rodinou

21 Savage

Winnie Harlow

Tyga

Millie Bobby Brown

 

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews),

Rich the Kid

Teyana Taylor

Shawn Mendes

Logic

 

Príspevok, ktorý zdieľa Logic (@logic),

Maluma

Noah Cyrus a Lil Xan

 

Príspevok, ktorý zdieľa @j_i_r_k_a_a_,

Blac Chyna

Domov
Zdieľať
Diskusia