Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Toto sme na východnom Slovensku nečakali. Posledný vlog z Refresher Leta je vonku!

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Cestovateľský projekt Refresher Leto opäť dokázal, že Slovensko je nádherná krajina.

Už v minulom roku sme sa rozhodli precestovať našu krajinu a dokázať tak Slovákom, že môžu byť na ňu patrične hrdí a za dovolenkou nemusia nutne lietať do zahraničia. Aj keď to, pochopiteľne, chápeme. Zvedavosť nás dohnala až k vytvoreniu projektu Refresher Leto a tiež zimnej verzie, v rámci ktorých sme sa pozreli na viac aj menej známe miesta od západu až po úplný východ Slovenska. 

V tomto roku sme trasu rozšírili aj o české festivaly a Prahu, čo máš možnosť vidieť v prvom z trojice vlogov. Ten druhý bol primárne venovaný Pohode. Po minuloročnej skúsenosti sme sa suverénne najviac tešili na návštevu východného Slovenska, ktoré opäť nesklamalo. My sme si odniesli veľa zážitkov a ty snáď nabudúce nebudeš váhať a prídeš sa pozrieť tiež. 

Počas celej cesty sme si vďaka Telekomu užívali najrýchlejšie 4G pripojenie a mohli tak pridávať Instastories. Práve ich zásluhou sme stretli mnoho skvelých ľudí a ako to celé dopadlo, sa už dozvieš z posledného vlogu. Určite však táto séria nekončí a ak pôjde všetko podľa plánov, už o pár mesiacov sme tu opäť s Refresher Zimou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia