Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2018, 14:21
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Značka L.A. Roxx v minulosti obliekala kráľa popu a v súčasnosti jej podľahli Beyoncé, Charlie XCX či Kylie Jenner

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyše tri desaťročia na scéne a za sebou spolupráce s najväčšími hviezdami hudobného priemyslu.

Cesta na vrchol býva len veľmi ojedinele rýchla a jednoduchá, o čom by vedelo rozprávať množstvo dnes známych umelcov, športovcov či módnych návrhárov, respektíve značiek. Ako dokonalý príklad si uvedieme odevnú spoločnosť L.A. Roxx, ktorá síce pôsobi na trhu už od roku 1986, ale pravú vlnu hypu zažíva až teraz.

Od vzniku kalifornského brandu ubehlo už krásnych 32 rokov, ale stavíme sa, že do dnešného dňa o ňom počulo len veľmi malé percento bežnej populácie. Naše tvrdenie dostatočne podčiarkuje aj (zatiaľ) nízka početnosť fanúšikov na Instagrame činiaca 10-tisíc ľudí. 

Ostáva však len otázkou času, kedy značka v minulosti obliekajúca hviezdy typu Michael Jackson alebo kapelu Guns n´ Roses dostane "krídla" a kúsky z ich portfólia budú miznúť ako teplé pečivo deň pred štátnym sviatkom u nás na Slovensku.

Veľkou pomocou v napredovaní a rozširovaní L.A. Roxx by mali byť aj spolupráce s Beyoncé, Nicki Minaj, Kylie Jenner, Charlie XCX či nedávny kratučký rozhovor pre Highsnobiety, ktorý nájdete tu. Lepší obraz o danom projekte si už ale môžete vytvoriť na základe snímkov situovaných nižšie.


Kým je lepšie začať prezentáciu neznámeho diela ako Queen B? Popová diva aktuálne srší energiou na všetky strany a spoločne so svojím manželom len nedávno ukončili európsku časť turné, ktoré praskalo vo švíkoch, pričom Beyoncé mala na sebe okrem kúskov Balmain aj modely L.A. Roxx.

Konkrétne na snímke nižšie má oblečené kožené nohavice červenej farby inšpirované módnou prehliadkou Dolce & Gabbana ku kolekcii jeseň/zima 1991.

 

A post shared by established 1986 (@laroxx) on

 

A post shared by established 1986 (@laroxx) on

Áno, kúsky od Gucci sú to prvé, čo si všimnete na danom outfite, ale rovnako veľkú úlohu zohráva aj face mask od kalifornskej značky, čo poviete? 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 Charlie CXC je poriadne uletená osôbka a adekvátne k tomu sa prezentuje aj počas svojich živých vystúpení, ktorých má viac než dostatok. Na jednom z posledných koncertov vytiahla túto modrú sčasti transparentnú súpravu a nevieme ako vy, ale my obdobné veci ceníme. 

Britská spevácka hviezdička vlastní hneď niekoľko farebných prevedení daného modelu "overalu" od L.A. Roxx, napríklad aj ružové

Staršie ročníky si určite dobre pamätajú interpretku EVE, ktorej ikonické tetovanie labiek na prsiach sme obdivovali ešte v časoch Music Boxu a svojej povesti rebelky nezostáva nič dlžná ani dnes. V bielom nylónovom kabáte však vyzerala viac ako len dobre. Uznajte sami...

Bebe Rexha v nadrozmernej koženej bunde s nápisom Ferrari na ľavom rukáve z roku 1993. Nepovedzte nám, že toto nie je pekné... 

Postava Iggy Azalea nie je podľa každého gusta, ale dnešný článok je o niečom inom. L.A. Roxx sa venuje aj výrobe plaviek a tie zo záberu nižšie sú podľa nás veľmi zaujímavé nielen strihovo, ale taktiež farebne.

Bývala partnerka basketbalistu Nicka Younga si vyskúšala aj hlboko vykrojený spodný diel v neónovej farbe a nemôžeme povedať, že jej nepristal, alebo? 

Agnez Mo zatiaľ nie je v našich končinách príliš známa, ale po nasledujúcej snímke s najväčšou pravdepobnosťou napíšete jej meno do Google a zistíte viac. Celobiely denimový komplet je pre nás strop.  

Nicki Minaj je hviezda najväčšieho kalibru a jej šou si už o pár mesiacov budeme môcť vychutnať aj v Bratislave. Ešte predtým tu však máme detailný pohľad na jej krivky v krátkych PVC nohaviaciach značky obľúbenej najmä v hudobných, respektíve umeleckých kruhoch.  

Jhené Aiko patrí medzi najkrajšie ženy sveta a svoju štíhlu postavu s radosťou odhaľuje v miniatúrnych kúskoch, ako napríklad v červenom komplete s asymetrickým šnúrovaním. Záber pochádza zo staršieho vydania magazínu Galore. 

Nicki Minaj po druhýkrát a zrejme naposledy. 

Kylie Jenner si nedáva pauzu ani počas materskej dovolenky a na fotenie kampane pre najnovšiu sadu svojej kozmetickej značky zvolila práve krvavo červené kúsky od L.A. Roxx. 

Mužskú klientelu zastupuje hlavne raper YG, ktorému dizajnéri navrhli custom kúsky s dolárovou potlačou

Na záver ešte 5 náhodne vybraných fotografií, na základe ktorých si budete môcť urobiť finálny obraz o etablovanej značke s bohatou minulosťou a svetlou budúcnosťou. 

Pre viac detailnejších informácií o jednotlivých produktoch a ich cenách už ale navštívte oficiálnu stránku

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Sú podľa vás kúsky L.A. Roxx nositeľné aj pre bežných ľudí?
Áno
Nie
Áno
38 %
Nie
62 %
Domov
Zdieľať
Diskusia