Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2018, 15:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muži sú pred 33. narodeninami nepoužiteľní, vyhlásila Jennifer Lopez. Vo videu pre Tinder radila, akého chlapa si vybrať

REFRESHER JENNIFER LOPEZ
Uložiť Uložené

Slávna speváčka má na mužov vybudovaný vlastný názor.

Aplikácia Tinder výrazne zmenila spôsob, ako sa zoznamujeme. Známa speváčka Jennifer Lopez ju zrejme na obohatenie svojho vzťahového života nevyužíva, ale nechala sa nahovoriť na účasť v šou Swipe Sessions. Ako žena, ktorá ma za sebou hromadu vzťahov, prišla pomôcť nezadanej Brooke nájsť na Tinderi vhodného chlapa.

Brooke nemala príliš komplikované požiadavky, pretože chcela muža do voza aj do koča, ktorý bude vedieť v prípade potreby narúbať drevo. Speváčka hneď zmietla zo stola adepta, ktorý vraj nechce ísť na rande so žiadnou ženou uskladňujúcou kečup v chladničke.

Jennifer vytiahla pri hodnotení jednotlivých kandidátov viaceré múdrosti a najviac zaujala vyhlásením o tom, že muži sú pred 33. narodeninami prakticky nepoužiteľní. Každý muž sa samozrejme nedá zaškatuľkovať do podobného tvrdenia, lenže odborníčka na vzťahy Jane Greer pre magazín Insider povedala, že Jennifer Lopez nie je príliš ďaleko od pravdy.

Muži sa v skutočnosti väčšinou až po tridsiatke dostávajú do fázy, kedy sú vyrovnanejší, finančne stabilnejší a vyzretejší, vďaka čomu sú pripravení na vzťah a záväzky. Neznamená to, že by si mala hľadať len chlapov nad 33 rokov, avšak ak hľadáš vo vzťahu stabilitu, prieskumy a názory odborníkov hovoria jasnou rečou.

Domov
Zdieľať
Diskusia