Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 23:11
Čas čítania 0:00
Marek R.

Rozhodca počas zápasu odkázal Neymarovi, aby si už konečne zavrel ústa

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Takto to má byť.

Brazília má na papieri jeden z najsilnejších tímov turnaja, no zatiaľ sa herne trápi. V úvodnom zápase kanárici len remizovali so Švajčiarskom 1:1, v tom druhom proti Kostarike nevedeli streliť 90 minút gól, na napokon v nadstavenom čase strelili hneď dva a radovali sa z prvej výhry.

Výkony sú teda nie zrovna najlepšie a vidieť to je aj na najväčšej hviezde tímu Neymarovi, ktorý pôsobí naozaj frustrovane a viac ako svojimi výkonmi zatiaľ zaujal svojimi simuláciami a vyplakávaním.

Takmer každý rozhodca sa však akoby bojí niečo Neymarovi povedať, no potom tu je holandský arbiter Bjorn Kuipers, ktorý sa po svojich činoch okamžite stal najobľúbenejším rozhodcom na svete pre mnoho ľudí.

Moment na videu vyššie ste určite videli, rozhodca najskôr odpískal pokutový kop, ale následne vďaka videorozhodcovi svoje rozhodnutie zmenil. Pár minút na to Neymarovi smerovala už aj žltá karta za nešportové správanie, no najnovšie sa dostalo na internet aj video, ktoré opäť ukazuje, ako si holandský rozhodca vôbec s Neymarom nelámal hlavu.

Už mal jednoducho dosť jeho neustálych rečí, a preto mu ukázal a povedal, nech je už konečne ticho. Kiežby bolo viac takýchto odvážnych rozhodcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia