Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2018, 20:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marilyn Manson prespieval ikonickú skladbu Cry Little Sister. Jeho cover bude soundtrackom k pokračovaniu X-Menov

HUDBA MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Kontroverzný rockový spevák predstavuje cover na známu skladbu z hororu The Lost Boys.

Marilyn Manson je okrem vlastnej tvorby známy aj tým, že z času na čas spraví vlastnú verziu inej ikonickej skladby, ktorej tak zaručí ešte väčší úspech. O slovo sa tentokrát hlási s coverom na skoro 30-ročný soundtrack z hororového filmu The Lost Boys. Ten nesie názov Cry Little Sister a pôvodným autorom je Gerard McMahon.

Všetko nasvedčuje tomu, že by sme sa v dohľadnej dobe mohli dočkať aj sprievodného vizuálu, keďže samotný autor zavesil na svoj instagramový profil príspevok, kde prípravy opisuje ako "supernatural experience". Krátka ukážka pochádza ešte z mája, a tak budeme zvedaví, ako dlho bude trvať prípadné vydanie. 

Aby toho nebolo málo, Manson v rovnakom popise prezradil, že sa skladba v jeho podaní stane sprievodnou piesňou k pokračovaniu obľúbenej série X-Men s podtitulom The New Mutants. Film by mal uzrieť svetlo sveta až v auguste budúceho roka, čakanie si však môžeš skrátiť dnešnou novinkou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia