Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2018, 20:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bradley Cooper a Clint Eastwood spolu natočia ďalší film. Pôjde o skutočný príbeh 80-ročného šoféra, ktorý pracoval pre mexický kartel

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER CLINT EASTWOOD THE MULE
Uložiť Uložené

Po vojnovej dráme American Sniper sa dočkáme nezvyčajnej kriminálky.

Oscarový nominant Bradley Cooper opäť spojí sily s Clintom Eastwoodom, s ktorým spolupracoval na vojnovej dráme American Sniper. Ich nový projekt sa volá The Mule a pôjde o krimi drámu podľa skutočných udalostí.

Eastwood ju režíruje a zároveň si zahrá rolu Earla Stonea, 80-ročného muža na mizine. Tomu bude následne ponúknutá práca, kde má robiť šoféra. Zdá sa to byť jednoduché, ale Earl nevie, že sa práve upísal drogovému kuriérový pre mexický kartel. Do celého príbehu sa však zamieša aj agent Colin Bates (Cooper).

Bradley Cooper a Clint Eastwood spolu natočia ďalší film. Pôjde o skutočný príbeh 80-ročného šoféra, ktorý pracoval pre mexický kartel
Zdroj: Warner Bros.

Clint Eastwood teda síce koncom mája oslávi 88. rokov, ale stále dokazuje, že do starého železa rozhodne nepatrí. V prípade The Mule pôjde o jeho prvú rolu od roku 2012, kedy si zahral športovej dráme Trouble with the Curve. Zatiaľ nie je známe, kedy by mala padnúť prvá klapka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia