Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 20:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hora z Game of Thrones ovládol celú planétu a stal sa najsilnejším mužom sveta! Zagratuloval mu aj legendárny Eddie Hall

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

The Mountain zo seriálu Game of Thrones nedávno vyhral titul najsilnejšieho muža Európy.

Nedávno zaknihoval úžasný úspech, keď ovládol Európu a stal sa jej najsilnejším mužom, ale momentálne už niet silnejšieho muža na celom svete. Islanďan Hafthor Bjornsson sa zúčastnil na finále súťaže World’s Strongest Man vo filipínskom meste Manila, pričom v posledných rokoch skončil až trikrát na nešťastnom druhom mieste. Bjornsson dlho nevedel urobiť záverečný krok a dokázať svetu, že je najsilnejším mužom na celej planéte, avšak tento rok to konečne vyšlo.

Bjornsson zvíťazil v troch zo šiestich finálových disciplín, a preto už nebolo pochýb o tom, že v roku 2018 jednoducho nemá konkurenciu. Väčšina fanúšikov ho síce pozná ako The Mountain zo seriálu Game of Thrones, lenže v posledných týždňoch Bjornsson dokazuje svoju obrovskú silu najmä mimo televíznych obrazoviek. Islandský obor dokonca vyhral ako prvý človek v histórii titul najsilnejšieho muža sveta, najsilnejšieho muža Európy a súťaž Arnold Strongman Classic v jednom kalendárnom roku, čo ho navždy zapíše do športových kroník.

Na Facebooku si Bjornsson vyslúžil gratuláciu aj od legendárneho Eddieho Halla, ktorý vyhral súťaž aj minulý rok, a tento rok sa rozhodol bojov o titul nezúčastniť. Hall mu dokonca odovzdával aj víťaznú trofej. Víťazstvo tak pre Islanďana môže mať mierne trpkú príchuť, pretože jeho najväčší konkurent sa jej nezúčastnil, ale o pár rokov sa už nikto nebude pýtať na to, kto stál Bjornssonovi v ceste za víťazstvom.

Domov
Zdieľať
Diskusia