Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 13:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus zbohatol na kryptomenách, v januári ho dobili a teraz ho našli mŕtveho. Chválil sa svojím bohatstvom, na čo doplatil lúpežou a bitkou

TECH KRYPTOMENY RUSKO SMRŤ
Uložiť Uložené

Pavel Nyashin prestal po januárovej lúpeži publikovať.

Na konci februára sme ťa informovali o tom, ako v Moskve neznámi muži uniesli ruského vývojára kryptomien Yuryho Mayorova, ktorému ukradli digitálne mince za viac ako 3 milióny eur. Viac ako mesiac pred incidentom z Moskvy sa však podobný scenár odohral aj v Leningradskej oblasti, kde žil Pavel Nyashin.

Ak sa bližšie nevenuješ kryptomenám, zrejme si o ňom nikdy nepočul, ale Pavel prevádzkoval celkom úspešný kanál na Youtube a na investovaní do virtuálnych mien aj slušne zbohatol. Po zážitku z januára však zmenil svoj prístup k životu. Maskovaní muži mu v januári ukradli približne 400-tisíc eur po tom, čo sa so svojimi peniazmi chválil na internete. Dobili ho natoľko, že sa Pavel okamžite odsťahoval späť ku svojej mame do Petrohradu.


Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Nepomohlo mu ani to, pretože ho pred pár hodinami našli mŕtveho priamo v Petrohrade, avšak prvotné informácie naznačujú, že smrť nemali spôsobiť žiadne vonkajšie vplyvy. Miestna polícia už začala prípad vyšetrovať, a tak je zatiaľ príliš skoro špekulovať o tom, čo sa mohlo Rusovi stať. Jedno je však jasné, ak sa náhodou dostaneš ku väčšiemu množstvu peňazí, definitívne sa s ním nechváľ na internete, pretože dnes existuje dostatok ľudí, ktorí by si ťa vedeli nájsť a prinútiť, aby si im peniaze odovzdal.


Domov
Zdieľať
Diskusia