Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 20:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vykrádanie bánk, neúprosný Divoký západ a všetko, čo milujeme na westernoch. Uži si nový trailer pre Red Dead Redemption 2

TECH GTA V
Uložiť Uložené

Obrovský počin si zahráme už o pár mesiacov.

Už v septembri minulého roka sme sa dočkali oznáménia novučičkého počinu od legendárneho štúdia Rockstar Games, ktoré stojí najmä za obrovskou sériou GTA. Vydáme sa pustošiť rozsiahly Divoký západ, a to s Arthurom Morganom. Nejde však o žiadne voľné pokračovanie jednotky, akčná westernovka Red Dead Redemption 2 sa odohráva ešte pred udalosťami prvého dielu, v roku 1899.

Morgan je charakterom, ktorý vyrastal mimo dohľadu zákona, no aj napriek tomu sa začne sám seba pýtať na pochybné morálne hodnoty Van der Linde gangu. V hre si budeš vyberať medzi jeho vlastnými morálnymi ideálmi a tým, čo po tebe chce tvoja skupina, čo ani náhodou nebude jednoduché. V najnovšom traileri však vidno aj Marstona, protagonistu z jednotky, a podľa dostupných informácií sa tiež máme dočkať scény, ako prišiel k ikonickým jazvám.

Americký western je nekonečným plátnom, na ktoré môžu vývojári kresliť tie najvzrušujúcejšie príbehy a vo väčšine prípadov nás to bude stále baviť. V roku 1899 už je Divoký západ skoro skrotený, no to nám ani náhodou nebráni v tom, aby sme už 26. októbra skrz PlayStation 4 a XBox One vhupli do sveta napínavej akcie, ohromujúcej grafiky a, dúfajme, aj skvelého príbehu.

Domov
Zdieľať
Diskusia