Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 15:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ako Rachel Weisz napľula do úst Rachel McAdams počas intenzívnej sexuálnej scény v romantickej lesbickej dráme Disobedience

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O réžiu chválenej snímky sa postaral oscarový Sebastán Lelio.

Romantická dráma Disobedience sa na naše stránky už dostala. Kritici ju odmeňujú pozitívnymi recenziami, takže snímka oscarového Sebastiána Lelioa (A Fantastic Woman) bude zrejme výborným zážitkom.

V hlavných úlohách uvidíme Rachel Weisz a Rachel McAdams, ktoré sa po rokoch opäť stretnú a prežívajú zakázaný milostný vzťah v hlboko veriacej židovskej komunite. To však so sebou prináša mnohé problémy.

Ako Rachel Weisz napľula do úst Rachel McAdams počas intenzívnej sexuálnej scény v romantickej lesbickej dráme Disobedience
Zdroj: Bleecker Street

Samotná Rachel Weisz sa v nedávnom interview pre Screencrush rozhovorila o nakrúcaní, pričom veľmi chválila prístup režiséra a jeho snímanie intímnych scén. Práve vďaka jednej sa stal film známy už teraz.

Údajne ide o explicitnú erotickú scénu, kde síce obe účastníčky ostanú oblečené, ale napriek tomu je poriadne vzrušujúca a intenzívna.

Medzi iným v nej Rachel Weisz svojej kolegyni Rachel McAdams napľuje do úst. Podľa recenzentov však ide o mimoriadne silnú pasáž. Rachel sa samozrejme dotkla aj tejto scény.

„V scenári bolo v podstate napísané len: Milujú sa. To bolo všetko,“ prezradila herečka.  „Vlastne sme nevedeli, ako bude natáčanie vyzerať.

Asi dva týždne predtým, než sme ju začali nakrúcať, Sebastián ukázal mne a Rachel McAdams storyboard, ktorý mal v sebe každé gesto, vrátane výrazu mojej tváre - všetko, čo v tej sexuálnej scéne môžete vidieť. Nič z toho nebol náš nápad, bol to jeho nápad. Takže sme súhlasili a povedali si: 'Ok, to znie skvele.' A mali sme čas o tom premýšľať.

Ako Rachel Weisz napľula do úst Rachel McAdams počas intenzívnej sexuálnej scény v romantickej lesbickej dráme Disobedience
Zdroj: Bleecker Street

Ale v ten deň sme sa myslím cítili v pohode, lebo sme vedeli, čo sa od nás vyžaduje. Museli sme zasiahnuť tie citlivé body, aby sme sa mohli následne nechať úplne pohltiť. Bolo to veľmi zraniteľné, veľmi emocionálne.

Nikdy som nerobila sexuálnu scénu, ktorá by bola plná emócií a potreby, uvoľnenia a túžby. Bolo to vyvrcholenie po mnohých, mnohých rokoch čakania. Veľmi, veľmi emocionálne. Ale to je celý Sebastián.“

V snímke uvidíme aj Alessandra Nivolu, Antona Lessera, Nicholasa Woodesona, Caru Horgan či Bernarda Santosa. Do amerických kín sa snímka dostane už dnes, teda 27. apríla (duben) 2018. O slovenskej premiére zatiaľ nemáme žiadne informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia